Liverpool

Liverpool is momenteel met recht één van de populairste steden voor een citytrip of een voetbalreis. Naast de gelijknamige voetbalclub Liverpool FC is ook Everton FC in deze stad gevestigd: de stadions liggen op slechts 1,5 kilometer van elkaar verwijderd. Zelfs wanneer je niet van voetbal houdt, valt er in deze stad aan de noordzijde van de rivier de Mersey genoeg te beleven! Lees meer over de geweldige stad Liverpool en check al onze samengestelde highlights.

Spendeer jouw voetbalweekend in Liverpool 

Liverpool staat al jaren bekend als echte havenstad, maar tegenwoordig is de havenfunctie van de stad grotendeels komen te vervallen en is de toeristensector enorm gegroeid. Dit is niet alleen dankzij de twee grote voetbalclubs, Liverpool en Everton, maar natuurlijk ook vanwege de Beatles. De wereldberoemde band vond hun oorsprong in deze stad en trad voor het eerst op in de Cavern Club; een club dat gebouwd is onder de grond en waar hedendaags nog steeds elke dag bands optreden.

Sinds 2004 staat het oude havengebied van de stad zelfs op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, en in 2007 werd de stad uitgeroepen tot de culturele hoofdstad van Europa. De stad is in het bezit van een zeer goed uitgaansleven, waarbij Mathew Street zeker niet overgeslagen mag worden tijdens je voetblareis naar Liverpool!


Voetbalreis Liverpool combineren met een citytrip

Wanneer je een voetbalreis naar Liverpool gaat maken is het dus zeker de moeite om je reis met één of twee dagen te verlengen. Prijstechnisch kan het soms zelfs voordeliger zijn om langer te blijven en zo buiten het weekend om te vliegen. Wij voorzien je graag van de beste adviezen voor een optimaal voetbalweekend in Liverpool. Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij helpen graag! Meer lezen over alle bezienswaardigheden in Liverpool? Bekijk dan eens al onze samengestelde highlights van Liverpool

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte