De mooiste voetbalreizen naar Spanje

De Spaanse Primera División is de hoogste voetbalcompetitie die Spanje te bieden heeft. De competitie, die bestaat uit 20 clubs, is elk jaar weer een waar genot om naar te kijken. De Primera División, ook wel La Liga genaamd, is een competitie waarin de mooiste clubs actief zijn, waaronder FC Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid, Valencia, Sevilla en meer.

De Spaanse competitie is in de historie gewonnen door negen verschillende clubs maar sinds de jaren '50 zijn het toch vooral Real Madrid en FC Barcelona die de zogenoemde scepter zwaaien en elk jaar strijden om de kampioenstitel.

Voetbalreizen naar Spanje worden meestal gemaakt naar de drie grootste clubs van Spanje:

  • FC Barcelona
  • Atlético Madrid
  • Real Madrid

Toch bieden wij ook voetbalreizen aan naar andere clubs in Spanje waarbij er dus meerdere mogelijkheden zijn. Uiteraard bent u ook altijd welkom wanneer u een specifieke wens heeft voor een bepaalde club. Onze voetbalreizen naar Spanje verzorgen wij altijd tot in de puntjes. Daarbij laten wij niets over aan het toeval. Onze voetbalreizen bevatten onder andere:

  • Goed hotel dat zich altijd in het centrum van de stad bevindt
  • Goed ontbijt waar u niets extra’s voor hoeft te betalen
  • Altijd zitplaatsen met goed zicht op het veld
  • Altijd plaats naast elkaar in het stadion (tot 3 zitplaatsen)
  • Extra boekingskosten of extra heffingen zijn bij ons niet aan de orde. Zo staat u dus nooit voor een verrassing!
  • Onze arrangementskosten zijn altijd zeer scherp geprijsd en zijn nergens anders goedkoper. Komt u het ergens anders toch goedkoper tegen? Dan horen wij dat graag!

Alle voetbalreizen die wij organiseren voldoen aan bovenstaande punten en op deze manier geven wij een garantie dat er niets te wensen overblijft. Het is ook altijd leuk om uw voetbalreis met een paar dagen te verlengen en zo te combineren met een citytrip. Voor het ontdekken van de mooiste bezienswaardigheden, de lekkerste restaurantjes of het uitgaansleven in de stad van bestemming, voorzien wij u graag van de beste adviezen. Check ook alle informatie en tips over vliegen naar Spanje en de verschillende opties die u heeft om vanaf het vliegveld te reizen naar de stad.  

Heeft u toch nog vragen, opmerkingen of extra wensen die u duidelijk wilt hebben? Dan zijn wij bereikbaar via onze online chat, de contactpagina of via telefoon.

Let op! De exacte datum en tijden van de La Liga wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Spaanse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte