Voetbalreizen Spanje

Voetbalreizen naar Spanje zijn fantastisch! De Primera Division is de hoogst geklasseerde voetbalcompetitie van Spanje en behoort sinds jaar en dag tot een van de sterkste competities ter wereld. Niet gek als je ziet welke voetballers er allemaal spelen. Denk aan Lionel Messi, Frenkie de Jong, Karim Benzema en Sergio Ramos. Bovenal kan je genieten van de beste clubs uit Europa. De top drie bestaat al jaren uit Real Madrid, FC Barcelona en Atlético Madrid. Als je op voetbalreis naar Spanje gaat dan is het een goede keus om een van deze topploegen te bezoeken.

Voetbalreis BarcelonaCombineer je voetbalreis Spanje met een stedentrip!

Je voetbalreis naar Spanje combineren met een stedentrip? Dat kan perfect. De steden in Spanje overtreffen elkaar als het gaat om bijzonderheden en toeristische attracties. Zo kan je voor een voetbalreis Spanje naar Sevilla om in de derby van Sevilla de vijfvoudige Europa League-winnaars te bewonderen tegen aartsrivaal Real Betis. Maar voor een citytrip is het dan ook superleuk om bijvoorbeeld een kijkje te nemen op de Plaza de España of de grootste en belangrijkste arena voor stierengevechten te bezoeken, Plaza de Toros. Zo heeft elke stad in Spanje bijzonderheden. In Barcelona bezoek je bijvoorbeeld de Sagrada Família of kun je hardlopen langs het strand. Ga je naar Madrid? Dan word je overspoeld met verschillende pleinen met ieder een eigen verhaal en bijzonderheden. Een tip: doe tijdens je stedentrip een fietstour!

In welke periode op voetbalreis naar Spanje?

Indien je een specifieke wedstrijd op het oog heeft dan is het aan te raden om pas te boeken als de definitieve datum van de desbetreffende wedstrijd bekend is. Maakt het je niet uit welke wedstrijd er gespeeld wordt? Dan is de populairste periode om naar Spanje te gaan vanaf maart. In Nederland is het dan vaak nog fris, maar in Spanje kunnen de temperaturen al boven de 20 graden komen. De Spaanse topwedstrijden worden vaak op de zaterdag en de zondag gespeeld. Indien je een Champions League-wedstrijd wilt bijwonen, is het verstandig om de dinsdag of woensdag al op locatie te zijn. De wedstrijden van het miljoenenbal worden namelijk doordeweeks afgewerkt. Houd er daarnaast rekening mee dat de clubcompetities vaak eind mei ten einde komen.

Jouw voetbalreis naar Spanje!

Voetbalreizen Spanje zijn fantastisch en hebben meer te bieden dan alleen voetbal. Denk aan stedentrips of naast het voetbal lekker ontspannen en tot rust komen. Voor het ontdekken van de mooiste bezienswaardigheden, de lekkerste restaurantjes of het uitgaansleven in de stad van bestemming, voorzien wij je graag van de beste adviezen. Onze voetbalreizen naar Spanje verzorgen wij altijd tot in de puntjes. Daarbij laten wij niets over aan het toeval. Bij Number 1 Voetbalreizen organiseren wij geheel op maat voetbalreizen naar Spanje. Deze voetbalreizen naar Spanje zijn compleet verzorgd. Wij nemen bovendien ook al je wensen mee in het arrangement. Heb je tijdens je voetbalreis nog vragen? Dan kan je 24 uur per dag contact opnemen met je persoonlijke reisadviseur!

Let op! De exacte datum en tijden van de La Liga wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Spaanse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte