Alle voetbalreizen naar Fortuna Düsseldorf

Fortuna Düsseldorf is een voetbalclub uit Duitsland en ligt in de stad Düsseldorf. De club werd opgericht in 1895 en speelt sinds 2004 al zijn thuiswedstrijden in de Merkur Spiel-Arena.

Van 1920 tot 1963 speelde Fortuna Düsseldorf altijd op het hoogste niveau van Duitsland. Met de oprichting van de Bundesliga in 1963 kwam de club net te kort om geselecteerd te worden en werden er 16 anders clubs gekozen. Binnen 3 jaar lukte het Fortuna Düsseldorf om te promoveren naar het hoogste niveau van Duitsland. Echter, één seizoen later degradeerde de club alweer. In totaal heeft Fortuna Düsseldorf 24 seizoenen in de Bundesliga gespeeld sinds 1963. Afgelopen seizoen was hun eerste seizoen in de Bundesliga sinds 2012-13. Zij eindigden op een mooie 10e plaats; een knappe prestatie!

Met Number 1 Voetbalreizen boekt u gemakkelijk en snel een volledige georganiseerde Voetbalreis naar Düsseldorf. Voor een perfecte voetbalreis weten wij van Number 1 altijd prachtige kaarten met perfect zicht op het veld te regelen. Ook geven wij de garantie van minimaal 3 zitplaatsen naast elkaar zodat u met elkaar van een mooie ervaring in het Merkur Spiel-Arena kunt genieten wanneer u een wedstrijd van Fortuna Düsseldorf bezoekt.

Heeft u nog vragen, opmerkingen of extra wensen die u graag duidelijk wilt hebben? Wij vernemen dat graag en staan altijd voor u klaar.

Voor nu wensen wij u alvast veel plezier met één van de Voetbalreizen naar de prachtige club Fortuna Düsseldorf.

Let op! De exacte datum en tijden van de wedstrijden in de Bundesliga worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Duitse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m zondag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte