Waarom Number 1 Voetbalreizen?

Waarom je voor het boeken van je voetbalreis bij ons aan het goede adres bent? Dankzij onze passie en jarenlange ervaring in het reizen naar de diverse grote voetbalcompetities weten wij precies wat je als voetbalfanaat verwacht van een onvergetelijke reis. Wij hebben van alle reizen alle positieve ervaringen bij elkaar verzameld en deze in onze reizen verwerkt. Hieronder nog een kort overzicht waarom je bij ons aan het goede adres bent:

Offerte binnen 24 uur
Wij garanderen binnen 24 uur antwoord op elke offerteaanvraag. En dit 7 dagen per week!

Persoonlijk contact
Altijd contact met een vast contactpersoon.

Maatwerk
Wij verstaan het woord maatwerk. Bij ons is niets een brug te ver en kan er altijd op verzoek een eigen arrangement samengesteld worden. Ook is het mogelijk om een combinatiereis samen te stellen waarbij je meerdere wedstrijden bezoekt.

Hotels
Onze hotels worden met grote zorg uitgezocht. Wij bieden je altijd minimaal een 3-sterrenhotel aan dat zich gegarandeerd bevindt in het centrum van je bestemming.

Ontbijt
Bij al onze overnachtingen zit ontbijt inbegrepen; zo begin je de dag altijd met een goed gevulde maag.

Prijs
Wij houden continu de marktsituatie goed in de gaten, waardoor je bij ons altijd verzekerd bent van een hele scherpe prijs. Doordat wij door de jaren heen een groot internationaal en betrouwbaar netwerk in de voetbalwereld en hotelbranche hebben opgebouwd, vind je bij ons altijd vaste lage prijzen.

Zitplaatsen
Zitplaatsen altijd naast elkaar t/m 3 personen. Bij groepen vanaf 3 personen kunnen wij niet garanderen dat iedereen bij elkaar zit. Uiteraard zit er nooit iemand alleen!

Bereikbaarheid
Tijdens je onvergetelijke trip zijn wij altijd 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op ons noodtelefoonnummer.

Reisbescheiden
Je onvangt binnen 10 werkdagen na het boeken van een voetbalreis een reisbescheiden op maat. Dit reisbescheiden bestaat onder andere uit een uitgebreide routebeschrijving van en naar je hotel en het stadion, informatie over de wedstrijdkaarten en eventueel je vlucht.