Al onze voetbalreizen naar KAA Gent

Een voetbalreis naar KAA Gent wordt zeker een onvergetelijke! KAA Gent heeft heel wat finales gewonnen en is daarmee een van de topclubs van België. Als je een voetbalwedstrijd in België wilt bezoeken, dan is een voetbalreis naar KAA Gent een echte aanrader.

De overwinningen van KAA Gent

De club die in het Ghelamco Arena speelt heeft heel wat overwinningen mogen vieren. Het is misschien interessant om iets over de geschiedenis van de club te weten voordat je op voetbalreis naar KAA Gent gaat. Wist je dat het voetbal in Gent bekend werd doordat een Ierse kostscholier terug van vakantie kwam met een voetbal? Veel scholieren raakten betrokken met het spel en richtten ook verscheidene voetbalclubs op evenals de Belgische Voetbalbond waar Gent vanaf 1879 deel uit maakte. De club is ontstaan door een sportvereniging in Gent. De sportvereniging bestond eerst uit de sporten gymnastiek en atletiek en daar werd een voetbalvereniging aan toegevoegd in 1900. De club, die ook wel bekend staan als La Gantoise of De Buffalo’s begon met spelen in de Derde Klasse. De club is een aantal keer gepromoveerd en gedegradeerd voordat zij eindigde in een van de eerste twee klassen, waar zij sindsdien altijd toe behoord hebben. Hierdoor behoren zij zeker tot de favoriete clubs van België. De club heeft in totaal heel wat eerste plekken weten te veroveren. Ook heeft KAA Gent vier Bekers van België gewonnen en zij zijn Belgisch landskampioen geworden in 2015. Zij wonnen tegelijkertijd de Belgische Supercup na al twee keer eerder in de finale te hebben gestaan. En laten we niet vergeten dat de Buffalo’s ook de Trofee Jules Pappaert hebben gewonnen. Een voetbalreis naar KAA Gent belooft dus spannend te worden en je zult de strijdkracht van de club voelen op de tribune.


Wat nog meer te doen in Gent

De voetbalreis naar KAA Gent is een ultieme kans om een stedentrip naar Gent mee te pakken! Gent is een perfecte stad om even tot rust te komen, aangezien het niet de drukte bevat die te vinden is in Antwerpen. Gent is een populaire stad onder toeristen en wordt veel bezocht door onder andere Nederlanders. Gent is vooral bekend voor haar cultuurhistorische gebouwen, musea en het gezellige uitgaansleven. Als je Gent bezoekt in de zomer heb je een grote kans dat je de Gentse Feesten zult bijwonen die 10 dagen lang duren en die ontzettend gezellig zijn. s’ Winters kun je een tochtje door de jaarlijkse kerstmarkt maken en een kijkje nemen bij de sfeervolle kraampjes. Er is genoeg om te bezichtigen het hele jaar door, denk aan de prachtige straten Korenlei en Graslei of de Sint-Baafskathedraal, de Gravensteen en het Belfort. Genoeg te doen dus tijdens je voetbalreis naar KAA Gent!


Garanties tijdens voetbalreis naar KAA Gent

Bij Number 1 Voetbalreizen beloven wij jou een hotel in het centrum te boeken waarbij het ontbijt is inbegrepen. Ook zullen wij je voorzien van plaatsen naast je vrienden en/of familie in het stadion, zodat je geen enkele minuut van de wedstrijd zonder hen hoeft te missen. Wij zullen jouw voetbalreis naar KAA Gent boeken tegen de scherpste prijzen waar nooit extra kosten in rekening worden gebracht.

Wij wensen je een hele fijne voetbalreis naar KAA Gent!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte