Voetbalreizen voor groepen

Een volledig verzorgde groepsvoetbalreis voor de laagste prijs bij Number 1 Voetbalreizen! Number 1 Voetbalreizen heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van volledig samengestelde voetbalreizen tegen de laagste prijs. Hieronder vallen ook georganiseerde groepsreizen.

Heb je een vrijgezellenweekend, organiseer je een bedrijfsuitje, een teamuitje of heb je gewoon veel vrienden?


Team building = Team travelling

De ultieme voetbalbeleving samen met al je collega’s, vrienden en/of teamgenoten; het kan bij Number 1! Wij organiseren Hospitality- en VIP-reizen voor groepen vanaf acht personen.

Wat houdt dit in?

Je boekt snel en gemakkelijk een volledig verzorgde groepsvoetbalreis inclusief vlucht, hotel en voetbalwedstrijd. Wij hebben diverse arrangementen naar bijna alle populaire clubs in de Premier League, en topclubs als FC Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid. Op aanvraag kunnen wij ook voor je kijken naar arrangementen voor andere clubs, bijvoorbeeld in de Bundesliga.


Hospitality- en VIP-arrangementen

Met onze Hospitality- en VIP-arrangementen kun je met grote groepen bij elkaar in het stadion zitten. Vooraf aan de wedstrijd heb je dan toegang tot een gezamenlijke VIP-lounge waar je, afhankelijk van het arrangement, van diverse snacks en drankje of zelfs volledige diners kunt genieten. Bij een wedstrijd van Liverpool bijvoorbeeld, heb je al vanaf 2,5 uur voor aanvang van de wedstrijd toegang tot de VIP-lounge. Ook na de wedstrijd kun je hier nog even samenkomen om na te genieten van je ultieme voetbalbeleving. Het kan zelfs zo zijn dat je een oud-speler of voetballegende tegen het lijf loopt!


Premium Sports Travel

Wij maken je groepsreis op verzoek volledig op maat, inclusief eventuele transfers, fietstour, stadiontour en alle reisinformatie die je nodig hebt. Dit doen wij in samenwerking met Premium Sports Travel. Premium Sports Travel zorgt altijd voor een VIP-voetbalreis met een gouden randje. Dit bedrijf biedt exclusieve (sport)reizen en events aan met nét dat extra stukje beleving.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor je volledig verzorgde groepsvoetbalreis. Wij voorzien je graag van de beste adviezen!

Offerte aanvragen


SGRZSGR is een garantiefonds waarmee je reisgeld altijd veilig is zonder extra kosten. Je bent financieel volledig beschermd en kunt geheel onbezorgd op reis.
SGRZ is het zakelijke zusje van SGR dat zich op groeps- en incentive-reizen, schoolreizen en zakelijke reizen richt. Wanneer je als bedrijf of instelling dus een groepsreis organiseert, is dit bij Number 1 Voetbalreizen zonder risico’s; met ons SGRZ-keurmerk heb je altijd de garantie dat je reisgeld veilig en verzekerd is