Wedstrijden Premier League  Voetbalreizen Premier League

Voetbalreizen Premier League zijn vanwege de toonaangevende competitie enorm populair bij voetballiefhebbers. De Premier League behoort sinds jaar en dag tot ’s werelds beste competities.De competitie, bestaande uit 20 voetbalclubs, begint in augustus en duurt tot en met mei, waarbij iedere club in totaal 38 wedstrijden speelt. Een voetbalreis naar de Premier League is perfect te combineren met een stedentrip. Bijna alle steden in Engeland hebben bijzondere toeristische attracties, met Londen als ware koploper als het gaat om toerisme.

Voetbalreis naar de Premier League enorm populair!

Voetbalreizen naar de Premier League zijn populair door de grote clubs en de sterren die er spelen. De Engelse Premier League is de meest bekeken sportcompetitie in de wereld en wordt uitgezonden in meer dan 200 landen. Voetballers als Bruno Fernandes, Mohamed Salah, Sadio Mané en Kevin de Bruyne zijn ware publiekstrekkers. En wat dacht je van onze eigen Big Virgil en Gini? Virgil van Dijk en Wijnaldum spelen de sterren van de hemel in het rode shirt van Liverpool.

Aanschouw het talentvolle Liverpool

Liverpool behoort de laatste jaren tot de best bezochte clubs uit de Premier League en Europa. Het aantrekkelijke voetbal dat onder leiding van wondercoach Klopp wordt gespeeld in combinatie met de sterren die er spelen, hebben ervoor gezorgd dat de club Europees succes heeft behaald. Nadat zij de Champions League-winst in 2018 net misliepen in de verloren finale, wisten zij in 2019 ten koste van Tottenham Hotspur de ‘Cup met Grote Oren’ te pakken. Dat is niet onopgemerkt gebleven. Het team werd massaal achterna gereisd, met als gevolg dat de wedstrijden tegenwoordig, praktisch gezien, alleen door seizoenkaarthouders bijgewoond kunnen worden. Via Number 1 Voetbalreizen kun je alsnog dit legendarische team bewonderen! Het succes werd opgevolgd met het kampioenschap. Voor het eerst in 30 jaar werden The Reds in het seizoen 2019/2020 landskampioen.


Voetbalreizen Premier League uitstekend te combineren met stedentrips!Voetbalreis Londen

Voetbalreizen Premier League en stedentrips zijn een goede combinatie. Bijna elke stad in Engeland is aantrekkelijk voor toeristen. Er is dan ook veel keus. Zo beschikt Londen over talloze topclubs om te bezoeken. Denk aan Arsenal, Chelsea en Tottenham Hotspur. Buiten het voetbal in Londen om kan je jouw voetbalreis naar de Premier League voortzetten met bezoekjes aan de meest unieke attracties. Werp je blik op de Big Ben of ga shoppen in Oxford Street. Ga je tijdens je Premier League voetbalreis naar Liverpool? Ook daar kan je naast het kijken van voetbal uitstekend genieten van andere dingen. Niet voor niets staan verschillende delen van de stad op de UNESCO-werelderfgoedlijst.

Boek uw voetbalreis naar Engeland!

Voetbalreizen naar een Premier League wedstrijd zijn enorm leuk en zeker een aanrader. Boek je voetbalreis naar de Premier League bij Number 1 Voetbalreizen en ervaar het zelf! Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van compleet verzorgde voetbalreizen naar de Premier League, waarbij alles op jouw wensen wordt afgestemd. Bovendien heb je altijd de beschikking over een persoonlijke reisadviseur tijdens je reis!

Let op! De exacte datum en tijden van de Premier League wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Engelse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.