Wedstrijden DFL-Supercup  DFL-Supercup

De DFL-Supercup is een geweldige wedstrijd om het voetbalseizoen mee te beginnen. Aan de hand van deze wedstrijd worden er altijd voorspelling gemaakt over het komend seizoen. Daarom is het super leuk om de DFL-Supercup een keer bij te wonen! Lees verder en ontdek hoe je kaarten kunt kopen voor deze spannende wedstrijd.

Een voetbalreis naar DFL-Supercup

Ieder jaar aan het begin van de competitie vindt in Duitsland de DFL-Supercup plaats. De Deutsche Fußballverband organiseert de DFL-Supercup. De twee clubs die strijden om de DFL-Supercup zijn de Duitse kampioen en de voorgaande winnaar van de DFB-Pokal. De kampioen gaat altijd ‘op bezoek’ bij de andere club. Wanneer een club zowel landskampioen als bekerwinnaar is nemen zij het op tegen de nummer twee van de Bundesliga. Als de wedstrijd na 90 minuten onbeslist is, is er geen verlenging. De wedstrijd wordt dan direct beslist door een penaltyserie.


De DFL-Supercup kampioenen

De DFL-Supercup werd 10 keer gewonnen door Bayern München, 6 keer door Borussia Dortmund en 3 keer door Werder Bremen. De beker werd 1 keer gewonnen door zowel VfL Wolfsburg, Schalke 04, VfB Stuttgart en 1.FC Kaiserslautern.


De DFL-Supercup bezoeken?

Dat kan met Number 1 Voetbalreizen! Bij ons boek je een volledig verzorgde voetbalreis naar de aftrap van het Bundesliga seizoen. Onze hotels zijn altijd gelegen in het centrum van de stad inclusief ontbijt. Ook garanderen wij dat je met z'n drieën naast elkaar kunt zitten in het stadion met een goed zicht op het veld. 

Heb je verder nog vragen? Wij staan klaar voor je. 

Veel plezier tijdens de DFL-Supercup wedstrijd!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte