Voetbalreizen Tottenham Hotspur

Een voetbalreis naar Tottenham Hotspur is een échte aanrader voor als je op voetbalreis wilt naar Londen. Wil je meer weten over de club en Londen voordat je jouw voetbalreis boekt? Bekijk de video voor een geweldige sfeerbeleving en lees verder voor uitgebreide informatie over jouw voetbalreis naar Tottenham Hotspur.

Voetbalreizen Tottenham Hotspur zijn het meer dan waard!Logo Tottenham Hotspur voetbalreis met Number 1 Voetbalreizen

The Spurs speelde tot 2019 haar wedstrijden in het White Hart Lane Stadium. In 2019 verhuisde de club naar hun nieuwe Tottenham Hotspur Stadium. Dit superluxe stadion heeft in totaal zo’n 1 miljard pond gekost! Het stadion beschikt over The Goal Line, een bar van 65 meter lang, de langste bar in een voetbalstadion van Europa. De barren in het stadion hebben een ontzettend bijzonder tapsysteem. Er kunnen namelijk 10.000 biertjes per minuut getapt worden. Dat is meer dan een miljoen per wedstrijd! Bier genoeg dus tijdens je voetbalreis naar Tottenham Hotspur. Neem plaats op een van de ruim 62.000 stoeltjes en geniet van de sterren van Tottenham Hotspur, zoals Harry Kane en Son Heung-Min! 


Combineer je reis met een stedentrip Londen

Bij Number 1 Voetbalreizen snappen we dat een voetbalreis niet alleen om de voetbalervaring gaat, maar ook beschouwd moet worden als een weekendje weg naar een leuke stad. Hier houden wij altijd rekening mee bij het kiezen van de hotels en bijbehorende faciliteiten. Londen is de ideale stad om een voetbalreis te combineren met een stedentrip. Deze wereldstad beschikt naast talloze topclubs over de meest bijzondere en indrukwekkende bezienswaardigheden. Ga shoppen in Oxford Street, neem een kijkje bij Buckingham Palace of doe een tour door de Harry Potter Warner Brothers Studio. Er is voor elk wat wils in Londen!


Bezoek het prachtige Tottenham Hotspur Stadium van Tottenham Hotspur met Number 1 VoetbalreizenVoetbalreis Tottenham Hotspur - Arsenal (North-London Derby)

Tottenham’s absolute aartsrivaal is Arsenal. Deze vete is geëscaleerd toen Arsenal plaats mocht nemen in de hoogste league ten koste van Tottenham Hotspur ondanks dat de Spurs hoger waren geëindigd. Dit beslissingsproces ging middels een stemming onder alle andere clubs in de League waar beide ploegen actief waren. Ondanks dat dit voorval plaatsvond in het jaar 1919 is de rivaliteit er sindsdien niet minder om geworden en zijn de spanningen om te snijden tijdens de welbekende North-London Derby. Een voetbalreis naar de North-London Derby is dan ook zeker aan te raden en staat garant voor spektakel.


Boek je voetbalreis naar Tottenham Hotspur!

Ben je al enthousiast geworden over een voetbalreis naar Tottenham Hotspur? Bij Number 1 Voetbalreizen zijn we gespecialiseerd in het organiseren van compleet verzorgde voetbalreizen naar Tottenham Hotspur. Ook als je je voetbalreis wilt combineren met een stedentrip kun je bij ons terecht. Wij houden namelijk rekening met al je wensen. Ander pluspunt: bij overnachtingen hoef je niet voor je ontbijt te betalen! Het ontbijt is namelijk altijd inbegrepen bij je arrangement. Heb je nog vragen tijdens je reis? Geen zorgen. Je hebt elk moment de beschikking over een persoonlijke reisadviseur.

Wij willen je alvast een prettige voetbalreis naar Tottenham Hotspur wensen!

Let op! De exacte datum en tijden van de Premier League wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Engelse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte