Voetbalreizen Feyenoord

Tijdens een voetbalwedstrijd van Feyenoord neem jij plaats tussen de loyale supporters van de club: Het Legioen. Wil jij een keer tussen Het Legioen staan en Feyenoord aanmoedigen in De Kuip? Wacht dan niet langer en boek hier een voetbalreis naar Feyenoord of koop wedstrijdkaarten naar de club!

Feyenoords prestaties

Feyenoord is één van de drie grootste clubs in Nederland en domineert daarom het Nederlands voetbal. Feyenoord, Ajax en PSV Eindhoven hebben op 6 titels na alle landstitels gewonnen. Elke Nederlander moet een keer een wedstrijd van Feyenoord, Ajax of PSV Eindhoven bijwonen. De populairste wedstrijd in Nederland is absoluut de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax. De supporters zijn hier fanatieker dan ooit en het is voor beide teams van groot belang dat zij deze wedstrijd gaan winnen. Ajax is namelijk al decennialang de grootste rivaal van Feyenoord. Johan Cruijff is zelfs een keer overgestapt naar Feyenoord als revanche op Ajax voor het niet verlengen van zijn contract. Het is zeker aan te raden om deze bloedstollende wedstrijd een keer te bezoeken!

De Rotterdamse club heeft al heel wat titels binnen gehengeld. Zij hebben het landskampioenschap maar liefst 15 keer gewonnen en wanneer zij deze winnen is het groot feest. Alle supporters verzamelen zich de dag na de winst op de Coolsingel waar de hele dag lang feestgevierd wordt. Daarnaast hebben zij ook 13 keer de KNVB-Beker gewonnen, 2 UEFA Cups en de Champions League en Wereldbeker beide 1 keer. Zij hebben de UEFA Cup zelfs als eerste Nederlandse club gewonnen.


Voetbalreizen Feyenoord

Feyenoord is niet alleen een prachtige club vanwege de loyale, fanatieke supporters, maar ook vanwege hun geweldige stadion: De Kuip. Rotterdammers mogen trots zijn dat dit stadion zich in hun stad bevindt en dat zijn ze. Met een capaciteit van 51.117 is De Kuip het op één na grootste stadion van Nederland. Naast het bezoeken van een voetbalwedstrijd in de levendige Kuip is er ook genoeg te doen in Rotterdam. Bezoek de wereldberoemde Erasmusbrug en neem een kijkje in één van de vele musea die de stad te bieden heeft.

Geïnteresseerd in een voetbalreis naar Feyenoord? Bij Number 1 Voetbalreizen kun je een volledig georganiseerde voetbalreis naar Feyenoord boeken. Wij garanderen zitplaatsten tot en met 3 personen naast elkaar met goed zicht op het veld. Onze hotels bevinden zich altijd in het centrum van Rotterdam. Wil je losse wedstrijdkaarten voor Feyenoord kopen? Geen probleem, want Number 1 Voetbalreizen biedt ook losse kaarten aan. Heb je verder nog vragen over jouw voetbalreis naar Feyenoord? Wij helpen je graag!

Wij wensen je veel plezier tijdens je voetbalreis naar Feyenoord!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte