Voetbalreizen Liverpool

Voetbalreis naar Liverpool boeken? Dan moet je bij Number 1 Voetbalreizen zijn! Liverpool is een enorm populaire club en daarom moet je er ook snel bij zijn als jij deze onvergetelijke reis wilt maken. Lees snel verder en ontdek hoe je eenvoudig een voetbalreis naar deze geweldige club boekt.

De rivalen van Liverpool

De aartsrivalen van Liverpool zijn altijd Manchester United en stadgenoot Everton FC geweest. De wedstrijden die deze clubs jaarlijks tegen elkaar spelen staan ook wel bekend als respectievelijk de North-West Derby en de Merseyside Derby. Hoewel de wedstrijd tussen Liverpool en Manchester City (nog) geen officiële derby is en dus ook nog geen officiële naam heeft, is dit momenteel wel dé titanenstrijd in de Premier League.

Omdat beide clubs seizoen na seizoen steeds weer strijden om die felbegeerde landstitel in de Premier League én omdat beide clubs zeer attractief voetbal spelen, is een wedstrijd tussen Liverpool - Manchester City razend populair. 

Deze wedstrijden worden door veel voetballiefhebbers aangeraden. Het is dan ook zeker een ervaring die je minstens één keer in je leven meegemaakt moet hebben. En dat is niet alleen vanwege de clash tussen twee rivalen, maar ook de ambiance er omheen. Bij het opkomen van de spelers wordt door iedereen luidkeels het lijflied van Liverpool ‘You’ll Never Walk Alone’ gezongen. Kippenvel gegarandeerd! Boek je voetbalreis naar Liverpool en beleef het zelf!

Voetbalreizen Liverpool

Een voetbalreis naar Liverpool is fantastisch. Het is niLiverpool Anfield Number 1 Voetbalreizenet voor niets een van de populairste clubs onder voetbalfans. Bij Number 1 Voetbalreizen hebben we veel ervaring in het organiseren van voetbalreizen naar Liverpool in het Anfield Road station. Wij nemen alles voor je uit handen, zodat je enkel je koffers hoeft in te pakken. Daarnaast hebben wij nog de volgende garanties:

  • Altijd een hotel in het centrum van Liverpool
  • Lekker ontbijt, altijd inbegrepen bij je arrangement
  • Scherpste arrangementsprijzen
  • Zitplaatsen altijd bij elkaar
  • Goed zicht op het veld

Sinds de aanstelling van Jürgen Klopp als trainer is het spel bij Liverpool opgeleefd en zijn ze attractief voetbal gaan spelen. Met spelers als Mohamed Salah, Roberto Firmino en natuurlijk sterspeler Virgil van Dijk – benoemd tot Speler van het Jaar in Engeland – hebben ze een solide team dat meedoet om de titel. En wat is er dan mooier om deze voetballers te zien spelen het prachtige Anfield? Dit alles tezamen maakt dit het perfecte moment om een voetbalreis Liverpool te boeken!


Voetbalreizen Liverpool? Bekijk ook eens de Merseyside Derby

De meest sensationele voetbalderby is misschien wel de Merseyside Derby. Dit beladen duel gaat altijd tussen Liverpool FC en Everton FC. Beide clubs komen uit Liverpool en het emotionele belang is daarom ook erg groot. Staat deze derby op jouw wensenlijst, informeer dan bij Number 1 Voetbalreizen. De beschikbaarheid voor de Merseyside derby is altijd beperkt vanwege de enorme populariteit.


Voetbalreis Liverpool; uitermate geschikt als citytrip

Voetbalreizen naar Liverpool kunnen uitstekend gecombineerd worden met een citytrip door de prachtige stad Liverpool. Naast het feit dat een voetbalreis naar Liverpool in het teken staat van voetbal, biedt de stad Liverpool zoveel meer! Zo is de stad, zoals je mogelijk weet, de geboortestad van The Beatles.

Daarbij is de stad sinds 2004 onderdeel van de werelderfgoedlijst van UNESCO en in 2007 uitgeroepen tot de culturele hoofdstad van Europa. Ook is de fraaie havenstad in het bezit van een zeer goed uitgaansleven, waarbij St. Matthew's Street zeker niet overgeslagen mag worden. Wil je meer weten over de vele hoogtepunten van de prachtige stad Liverpool? Ontdek de highlights van Liverpool op ons blog.


Ga goed voorbereid op reis naar Liverpool!

Veel voetbalfans zijn bij het boeken van een voetbalreis naar Liverpool alleen maar bezig met de wedstrijd en het type wedstrijdticket. Number 1 Voetbalreizen adviseert altijd om voor het boeken alles uit te zoeken. Ga voorbereid op voetbalreis naar Liverpool en haal het maximale uit je voetbalweekend. Mocht je vragen, opmerkingen of extra wensen hebben omtrent de voetbalreizen naar Liverpool, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Ook tijdens je voetbalreis staan we natuurlijk voor je klaar. Wij wensen je alvast veel plezier met je voetbalreis naar Liverpool!

Let op! De exacte datum en tijden van de Premier League wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Engelse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte