Bayer 04 Leverkusen

Bayer 04 Leverkusen, simpelweg vaak Bayer Leverkusen, Leverkusen of zelfs Bayer genoemd, is een Duitse voetbalclub uit het gelijknamige plaatsje Leverkusen. De club werd opgericht in 1904 en speelt alle thuiswedstrijden in het BayArena. Dit stadion, dat gebouwd werd in 1958, is al sinds de opening de thuisbasis van Bayer Leverkusen en heeft hedendaags een capaciteit van 30.210 plaatsen.

Sinds 1979 is de Duitse club onafgebroken actief op het hoogste niveau van Duitsland, de Bundesliga. De laatste jaren nam de club meerdere malen deel aan grote Europese competities, zoals de Champions League en de Europa League, maar won deze nooit. De enige grote prijs die Bayer Leverkusen ooit wist te winnen was de UEFA Cup in 1988. Ook won de club nooit de Bundesliga; zij werden echter wel 5 keer tweede. Dit leverde hun de titel van Eeuwige Tweede op.

Met ex-Ajax coach Peter Bosz probeert Bayer Leverkusen dit seizoen weer een gooi te doen naar een kampioenschap. De coach wist vorig seizoen al op een vierde plaats te eindigen waardoor het zich wederom plaatste voor de groepsfase van de Champions League. Met het attractieve voetbal van Peter Bosz is nu het perfecte moment om een Voetbalreis naar Bayer Leverkusen te boeken!


Al onze Voetbalreizen naar Bayer Leverkusen zijn scherp geprijsd en altijd inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). Onze kwalitatief goede hotels liggen in het centrum van Leverkusen. Uiteraard proberen wij altijd de beste zitplaatsen te regelen met goed zicht op het veld en bieden wij de garantie dat u tot 3 personen naast elkaar kunt zitten. Om u ook buiten de voetbalervaring om optimaal van dienst te kunnen zijn tijdens het bezoeken van de stad, is bij ons het ontbijt altijd bij de prijs inbegrepen. Zo kunt u elke dag met een volle maag genieten van alle bezienswaardigheden in de stad.

Voor nu wensen wij u alvast veel plezier met één van de Voetbalreizen naar Bayer Leverkusen!

Let op! De exacte datum en tijden van de wedstrijden in de Bundesliga worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Duitse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m zondag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.