Voetbalreizen Bayer 04 Leverkusen

Een voetbalreis naar Bayer 04 Leverkusen boeken? Klik dan niet weg, want hier lees je alles wat je wilt weten over Bayer Leverkusen-tickets, de club Bayer Leverkusen en jouw algeheel verzorgde voetbalweekend naar Bayer 04 Leverkusen. Veel plezier!

Bayer 04 Leverkusen of Bayer Leverkusen

Bayer 04 Leverkusen, simpelweg vaak Bayer Leverkusen, Leverkusen of zelfs Bayer genoemd, is een Duitse voetbalclub uit het gelijknamige plaatsje Leverkusen. De club werd opgericht in 1904 en speelt alle thuiswedstrijden in de BayArena. Dit stadion, dat gebouwd werd in 1958, is al sinds de opening de thuisbasis van Bayer Leverkusen en heeft hedendaags een capaciteit van 30.210 plaatsen. In 1999 werd er een hotel aan het complex gebouwd, het Lindner Hotel BayArena, ook wel Hotel Leverkusen genoemd. Het Lindner Hotel BayArena was hiermee het eerste stadionhotel van Duitsland. Vanuit sommige kamers en het restaurant van het hotel heb je uitzicht op het veld. Een bijzondere ervaring!


Bayer Leverkusen in de BundesligaBayer Leverkusen in de Bundesliga - Number 1 Voetbalreizen

Bayer Leverkusen promoveerde in 1979 voor het eerst naar het hoogste niveau van Duitsland, de Bundesliga. Sindsdien is de club nooit meer gedegradeerd vanaf het hoogste niveau. Op drie uitschieters na eindigde Bayer Leverkusen vanaf 1986 nooit buiten de top 9 en vaak zelfs in de top 5. Bayer Leverkusen kan dus zeker gezien worden als een gevaarlijke outsider voor topclubs zoals Bayern München en Borussia Dortmund


Bayer Leverkusen in Europa

De laatste jaren nam de club meerdere malen deel aan grote Europese competities, zoals de Champions League en de Europa League, maar won deze nooit. De enige grote prijs die Bayer Leverkusen ooit wist te winnen was de UEFA Cup in 1988. Ook won de club nooit de Bundesliga; zij werden echter wel vijf keer tweede. Dit leverde hun de titel van Eeuwige Tweede op.


Voetbalreis Bayer Leverkusen met Number 1 VoetbalreizenVoetbalreis Bayer Leverkusen boeken

Ben je enthousiast geworden over Bayer 04 Leverkusen? Boek dan je voetbalreis naar Bayer Leverkusen bij Number 1 Voetbalreizen. Wij zien het als onze missie om elke voetbalreis tot een succes te maken. De hotels die wij voor je voetbalreis in Bayer Leverkusen boeken, zijn met de grootste zorg geselecteerd en bevinden zich in het centrum van Leverkusen. 

De beste zitplaatsen in de BayArena

Uiteraard proberen wij altijd de beste zitplaatsen te regelen met goed zicht op het veld en bieden wij de garantie dat je tot 3 personen naast elkaar kunt zitten. Om je ook buiten de voetbalervaring om optimaal van dienst te kunnen zijn tijdens het bezoeken van de stad, is bij ons het ontbijt altijd bij de prijs inbegrepen. Zo kun je elke dag met een volle maag genieten van alle bezienswaardigheden in de stad.

Voor nu wensen wij je alvast heel veel plezier met een van onze voetbalreizen naar Bayer Leverkusen!

Let op! De exacte datum en tijden van de wedstrijden in de Bundesliga worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Duitse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m zondag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte