Alle voetbalreizen naar Queens Park Rangers

Queens Park Rangers Football Club, oftewel QPR, werd opgericht in het jaar 1882. De club uit Londen, die de uiteindelijke fusie was tussen de clubs St. Jude's en Christchurch Rangers, verhuisde naar de wijk Queen's Park. QPR verhuisde uiteindelijk meerdere malen van thuisfront voordat het terecht kwam bij hun huidige stadion Loftus Road. Dit stadion biedt plaats aan bijna 20.000 toeschouwers en is voorzien van de karakteristieke Engelse voetbalkenmerken. Queens Park Rangers kent een lange rivaliteit met clubs als Chelsea, Fulham en Brentford waarbij de onderlinge wedstrijden ook wel de West London Derbies worden genoemd.

Over het algemeen komt de club uit in de Championship, het tweede niveau van Engeland. Momenteel draait QPR mee in de middenmoot van de competitie, maar zij proberen ieder seizoen weer te strijden voor een plaats in de bovenste regionen van de Championship. In het seizoen 2014-2015 kwam QPR voor het laatst uit in de Premier League en degradeerden ze een jaar later weer naar het 2e niveau. Onder leiding van de zeer ervaren coach Mark Warburton proberen The Super Hoops komend seizoen weer een gooi te doen naar een plaats voor de play-offs.
 


Bij ons boekt u een Voetbalreis naar QPR tegen de scherpste prijzen inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). Indien gewenst verzorgen wij ook uw vliegtickets, zodat u zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke ervaring. 

Het hotel dat we voor u boeken is met de grootste zorg geselecteerd, altijd inclusief ontbijt en bevindt zich in het centrum van Londen. Op deze manier kunt u uw voetbaltrip ideaal combineren met het ontdekken van de prachtige bezienswaardigheden die Londen rijk is. Alle bezienswaardigheden zijn heel gemakkelijk te bereiken dankzij één van de grootste metrostelsels ter wereld. In Londen zijn de mogelijkheden onbegrensd en wij voorzien u graag van de beste adviezen.

Kortom, voetbalreizen naar QPR boekt u simpel, goedkoop en snel bij Number 1!

Let op! De exacte datum en tijden van de Championship wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Engelse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte