Wedstrijden Championship  Voetbalreizen Championship

Voetbalreis naar de Championship boeken? Dan moet je bij Number1 Voetbalreizen zijn! De Engelse Football League Championship, oftewel de Championship, is na de Premier League de tweede hoogste voetbalcompetitie van Engeland. Wil je een beetje geld besparen, maar toch een topwedstrijd bijwonen? Bekijk dan hieronder ons aanbod.

Championship voetbalreizen

De Championship is opgericht in 2004 en stond in de jaren ervoor ook wel bekend als de Division Two. Ondanks dat de Championship niet tot de topcompetities hoort, staat de competitie wel als zevende op de lijst voor rijkste competities in Europa. Met een gemiddeld bezoekersaantal van 20.130 per wedstrijd behoort de Championship tot één van de best bezochte Tweede Divisie-competities ter wereld.


Hoe werkt de populaire competitie van Engeland?

De Championship bestaat uit 24 voetbalclubs waarbij iedere club twee keer tegen elkaar uitkomt. Elke club strijdt uiteraard voor een plek in de bovenste regionen. Wanneer een team op de eerste of tweede plaats eindigt, promoveert deze direct naar het hoogste voetbalniveau in Engeland. De nummers drie tot en met zes van de uiteindelijke ranglijst spelen onderling in Play-off-wedstrijden voor de laatste promotieplek richting de Premier League. 


Boek voordelig een voetbalreis naar Championship

Een voetbalreis naar de Championship is ideaal om geld te sparen én een prachtige voetbalwedstrijd te bekijken. Is dit iets wat jou wel aanstaat? Boek dan gemakkelijk en snel een voetbalreis naar een Engelse voetbalclub bij Number 1 Voetbalreizen. Al onze hotels liggen gelegen in het centrum en ontbijt is inbegrepen bij de prijs. Ook garanderen wij drie zitplaatsen naast elkaar in het stadion met een goed zicht op het veld. Heb je nog vragen over je voetbalreis naar de Championship? Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden! We wensen je alvast veel plezier tijdens je voetbalreis naar Engeland!

Let op! De exacte datum en tijden van de Championship-wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Engelse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd'-sticker.

04 okt
19:45
Sunderland
Watford
Voetbalreizen Sunderland
Inclusief:
  • Overnachting
  • Ontbijt
  • Zitplaats
Eigen vervoer

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 1 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten en eigen vervoer.

Inklappen
Losse tickets

Liever losse tickets? Bekijk al onze mogelijkheden en selecteer een categorie naar keuze.

Inklappen
Voetbalreizen Championship Championship / Stadium of Light, Sunderland
Vanaf 149,- p.p.