Voetbalreizen Real Betis Sevilla

Voetbalreizen naar Real Betis Sevilla zijn enorm in trek tegenwoordig. Ben jij op zoek naar een voetbalreis naar een leuke, gezellige stad, wil je goed voetbal zien maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Lees dan snel verder en ontdek wat Number 1 Voetbalreizen allemaal te bieden heeft tijdens.

Voetbalreizen Real Betis SevillaLogo Real Betis Sevilla - Number 1 Voetbalreizen

De allerlaatste keer dat Real Betis degradeerde was in het seizoen van 2014/15. Direct het daaropvolgende seizoen promoveerde de club weer terug naar La Liga, en sindsdien zijn Los Verdiblancos (De Groen-witten) actief op het hoogste niveau van Spanje. De laatste jaren is Real Betis een stabiele middenmoter in de Primera División, met uitschieters naar de subtop. Onder leiding van Manuel Pellegrini doet Real Betis ook dit seizoen weer een gooi naar de (sub)top. Wil jij een wedstrijd van Real Betis bijwonen? Neem dan eens een kijkje bij al onze voetbalreizen naar Real Betis Sevilla.


Een voetbalreis naar Real Betis Sevilla is een groot succes!

Real Betis Sevilla speelt sinds 1929 al zijn thuiswedstrijden in het Estadio Benito Villamarín. Het stadion met de groen gekleurde stoeltjes werd drie keer gerenoveerd en uitgebreid. Hedendaags heeft het Estadio Benito Villamarín een capaciteit van bijna 61.000. Hiermee is het qua grootte het vierde stadion van Spanje – een groot stadion voor een club met grote ambities! Ontdek het prachtige stadion in Sevilla zelf tijdens jouw voetbalreis naar Real Betis Sevilla – een groot succes!


Bezoek de Sevilla derby tijdens je Sevilla voetbalreis 

De club uit Sevilla heeft een grote rivaliteit met buurman Sevilla FC. De wedstrijd tussen beide ploegen wordt ook wel El Derbi Sevillano genoemd. De Madrileense derby tussen Atlético Madrid en Real Madrid is natuurlijk de belangrijkste stadsderby in Spanje, maar de meest beladen strijd om de eer van de stad is ongetwijfeld die van Sevilla. Een voetbalreis naar de Derbi Sevillano staat altijd garant voor vuurwerk en spektakel en is een wedstrijd die je zeker op je op wenslijst hebt moeten staan. Real Betis trekt tijdens de Derbi Sevillano ten strijde tegen Sevilla FC in het Estadio Benito Villamarín, onder toeziend oog van bijna 61.000 supporters. De wedstrijd is altijd stijf uitverkocht en bijzonder om mee te maken. Een bezoek aan een wedstrijd in Sevilla staat bij beide clubs sowieso garant voor een hoop voetbalpassie en een geweldige sfeer, maar de stadsderby overtreft dit alles. Real Betis Sevilla - Sevilla FC boeken? Boek jouw voetbalreis naar Real Betis Sevilla - Sevilla FC en beleef het zelf!


Ontdek Sevilla tijdens je voetbalreisBezoek het Plaza de España tijdens jouw voetbalreis Real Betis Sevilla - Number 1 Voetbalreizen

Real Betis is niet alleen een mooie club met een prachtig stadion, de thuisbasis van de club is in Sevilla; een prachtige stad en een ideaal 'excuus' om je voetbalreis naar Real Betis met een paar dagen te verlengen en wat langer te blijven in deze bijzondere stad. Sevilla heeft vele mooie bezienswaardigheden, zoals de Alcázar Real de Sevilla Royal Palace, Catedral de Santa María de la Seda en natuurlijk het beroemde Plaza de España.


Voetbalreis Real Betis Sevilla boeken?

Bij Number 1 Voetbalreizen boek je eenvoudig een compleet verzorgde voetbalreis naar Real Betis Sevilla. Wij stellen geheel op maat en tegen de scherpste prijzen je voetbalreis samen, van vervoer tot verblijf. Bij Number 1 begrijpen we dat jouw voetbalweekend niet alléén om voetbal draait. Daarom voorzien we je van dé beste tips voor een prachtige stedentrip naar Sevilla gecombineerd met topvoetbal. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je koffers pakken. Heb je tijdens je reis vragen of is er nog wat onduidelijk? Geen probleem. Je hebt te allen tijde een persoonlijke reisadviseur die je 24/7 kunt bereiken.

Wij wensen je alvast veel plezier tijdens je voetbalreis naar Real Betis Sevilla!

Let op! De exacte datum en tijden van de La Liga wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Spaanse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte