KV Mechelen

Een voetbalreis naar KV Mechelen zul je nooit meer vergeten. Wil jij weten of een voetbalreis naar KV Mechelen iets voor jou is? Op onze website vind je alles over deze geweldige club, het stadion en de stad waar zij in spelen.

Voetbalreizen naar KV Mechelen

KV Mechelen heeft heel wat gepresteerd sinds ze zijn opgericht in 1904. Zo heeft de club vier landskampioenschappen op zak, twee Bekers van België en twee Europese titels. Deze prijzen zeggen eigenlijk nog niks over de prestaties van de club, want in de afgelopen twintig jaar heeft KV Mechelen heel wat voor de kiezen gehad. In 2002 ging de club vrijwillig in vereffening vanwege een zware financiële periode. Supporters startten een grootschalige reddingsactie op waardoor KV Mechelen binnen een jaar weer meer mocht toetreden in professioneel voetbal. De enige voorwaarde was dat ze weer moesten beginnen op het laagste professionele voetbalniveau van België. Zij slaagden erin om binnen vier seizoenen weer terug te keren naar de Eerste Klasse A. Er is geen twijfel aan mogelijk dat deze club fanatiek is!


Topwedstrijden KV Mechelen

De stadsderby tegen Racing Mechelen is altijd een spannende, maar komt helaas niet vaak voor omdat de clubs meestal in andere competities spelen. Stadsgenoot Racing Mechelen is niet de enige rivaal van KV Mechelen. Voetbalwedstrijden tegen Beerschot, Royal Antwerp en RSC Anderlecht zijn enorm populair vanwege de enorme rivaliteit die tussen deze clubs heerst. Het is daarom sterk aan te raden om een voetbalwedstrijd tussen KV Mechelen en een van deze clubs te bezoeken. Deze wedstrijden zijn zeer populair, waardoor je dus zeker een geweldige tijd tegemoet gaat op de tribune van het AFAS-Stadion Achter de Kazerne.


Combineer voetbalreis met stedentrip

Het voordeel van een voetbalreis naar KV Mechelen is dat je niet alleen de mooie stad Mechelen kunt verkennen, maar je kunt ook een bezoek brengen aan de Belgische hoofdstad Brussel. Met de auto duurt het drie kwartier om van Mechelen naar Brussel te reizen en met de trein duurt het maar een halfuurtje. Dit is dus de uitgelezen kans om beide steden te ontdekken. In Mechelen kun je een hoop kerken en musea bezoeken, wat je mooi af kunt wisselen met het aanschouwen van het Atomium en het Manneken Pis in Brussel. Als jij twee vliegen in één klap wilt vangen en beide steden wilt bezichtigen, dan is het aan te raden om je voetbalreis met één of twee dagen te verlengen zodat je zoveel mogelijk uit je voetbaltrip naar KV Mechelen kunt halen!


Bezoek het AFAS-Stadion Achter de Kazerne

Als jij een voetbalreis naar KV Mechelen boekt, kom je tussen de trouwe fans van KV Mechelen te zitten in het AFAS-Stadion Achter de Kazerne. Dit stadion heeft ervoor gezorgd dat de club voor het eerst naar de Eerste Klasse promoveerde waardoor het als heilig wordt beschouwd onder supporters. Zie jij jezelf al staan in dit geliefde stadion tussen de loyale fans van KV Mechelen? Boek dan nu een voetbalreis naar KV Mechelen en ga een fantastische tijd tegemoet in het historische AFAS-Stadion.


Boek een voetbalreis naar KV Mechelen

Number 1 Voetbalreizen snapt dat een voetbalreis niet alleen maar om voetbal hoeft te draaien. Daarom ontvang jij een uitgebreid reisbescheiden voor vertrek waarin je ook informatie over de stad vindt. Om jouw reis zo perfect mogelijk te maken zorgen wij ervoor dat je in een hotel verblijft in het centrum van de stad waarbij ontbijt is inbegrepen. Je hoeft geen extra kosten of boekingskosten te betalen en de arrangementsprijzen zijn altijd scherp geprijsd. Verder garanderen wij zitplaatsen tot en met drie personen naast elkaar in het stadion. Als je met groot gezelschap reist, zorgen we ervoor dat je zo dicht bij elkaar komt te zitten als mogelijk in het stadion.

Voor nu wensen we jou een geweldige voetbalreis naar KV Mechelen toe!