Alle voetbalreizen naar Borussia Dortmund

Borussia Dortmund, dé voetbalclub uit Noordrijn-Westfalen, is opgericht in 1909. Borussia Dortmund, herkenbaar aan zijn geel zwarte kleuren, heeft acht keer het landskampioenschap weten te veroveren. Ook was het de eerste Duitse club die beslag wist te leggen op een Europese hoofdprijs (Europacup 2). Ook wist de club in 1997 met 3-1 van Juventus te winnen waardoor ze geschiedenis schreven met de winst van de Champions League. Door de winst van de Champions League wisten ze zich te kwalificeren voor de wereldbeker voor clubteams waar ze vervolgens ook met de winst vandoor gingen.

Een bezoek aan een thuiswedstrijd van Borussia Dortmund middels een voetbalreis is een ervaring die u¬†in uw¬†leven nooit meer zult vergeten. Het Signal Iduna Park, ookwel het ‚ÄúWestfalenstadion‚ÄĚ genoemd, biedt plaats aan ruim 80.000¬†toeschouwers die als √©√©n blok achter de club staan. De club staat bekend om zijn immense ‚ÄėGelbe Wande‚Äô die tijdens de wedstrijd lijkt te golven en het stadion op zijn grondvesten laat beven. Een indrukwekkend spektakel dat u¬†nergens anders in de wereld tegen zal komen.

E√©n van de grootste concurrenten van Borussia Dortmund is naast Bayern M√ľnchen zonder twijfel ‚Äėbuurman‚Äô Schalke 04 dat uit de nabijgelegen stad Gelsenkirchen komt. De onderlinge wedstrijd wordt ook wel de Kohlenpottderby genoemd en staat bekend om¬†de intensiteit die de wedstrijd met zich meebrengt. De spanningen zijn overal te voelen en dat ziet u¬†terug op het veld waar het er dan ook vaak hard aan toe gaat. Een voetbalreis naar de Kohlenpottderby is dan ook zeker een¬†die u¬†op uw¬†bucketlist moet hebben staan.

Om uw voetbalreis perfect te maken regelen wij van Number 1 altijd prachtige kaarten met perfect zicht op het veld. Ook geven wij de garantie van minimaal 3 zitplaatsen naast elkaar zodat u met elkaar van een mooie ervaring in het Signal Iduna Stadion kunt genieten.

Buiten het belangrijke voetbalaspect om is Dortmund ook een zeer leuke stad om na de wedstrijd te genieten van een biertje en zijn er ook vele bezienswaardigheden die bezocht kunnen worden tijdens uw voetbalweekend. Om u perfect van dienst te zijn houden wij altijd rekening met alle verschillende aspecten van een voetbalreis en regelen wij altijd een goed hotel dat zeer centraal in de stad gelegen is. Ook zit bij de arrangementsprijs altijd ontbijt inbegrepen zodat u met een volle maag aan de dag kunt beginnen.

Heeft u nog vragen, opmerkingen of extra wensen die u graag duidelijk wil hebben? Vernemen wij dat graag en staan wij altijd voor u klaar.

Voor nu wensen wij u alvast veel plezier met één van de voetbalreizen naar Borussia Dortmund!

De exacte datum en tijden van de Premier League wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Engels voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag/zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte