De mooiste voetbalreizen Nederland

Voetbalwedstrijden in Nederland worden altijd enorm veel bezocht. De Eredivisie, de hoogste voetbalcompetitie van Nederland, staat altijd hoog aangeschreven en staat zelfs op de zevende plek voor ’s werelds sterkste competitie. De jaarlijkse competitie staat ook bekend voor de vele goals die gescoord worden in elke wedstrijd. Het grote succes van Ajax op internationaal niveau is niet onopgemerkt gebleven; toeristen uit heel Europa pakken al vaker een voetbalwedstrijd van Ajax mee als ze in Amsterdam zijn. Lijkt het jou ook leuk om een voetbalwedstrijd van een Nederlandse club te bezoeken? Bekijk dan hieronder ons aanbod van voetbalreizen naar Nederland!

Lees meer

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte

Voetbalreizen Nederland

Tickets voor een Nederlandse club scoor je gemakkelijk en snel bij Number 1 Voetbalreizen. Wij bieden kaarten en voetbalreizen aan voor de drie grootste clubs van Nederland: Ajax, Feyenoord en PSV. Dit zijn tevens de meest succesvolle clubs van Nederland. Zo heeft Ajax de Eredivisie al 36 keer gewonnen, PSV 24 keer en Feyenoord 15 keer. Samen staan deze clubs bekend als de Grote Drie. Het is natuurlijk ook mogelijk om tickets voor andere Nederlandse clubs aan te vragen. Neem in dat geval even contact met ons op; wij kunnen altijd iets regelen.


Bezoek De Klassieker

De meest sensationele en spannendste wedstrijd in Nederland is de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord, die ook wel ‘De Klassieker’ wordt genoemd. Spanningen lopen altijd hoop op tussen de clubs én de supporters. Er wordt zelfs extra beveiliging ingezet tijdens deze wedstrijd en het is altijd stijf uitverkocht. Als je tickets wilt kopen voor deze voetbalwedstrijd, dan moet je er snel bij zijn voordat deze is uitverkocht. Dit geldt echter ook voor alle wedstrijden die tussen de Grote Drie gespeeld worden.


Combineer voetbalreis met stedentrip

Ga jij binnenkort naar een voetbalwedstrijd van Ajax, Feyenoord of PSV en wil je er graag een hotelovernachting bijboeken om er een leuk weekendje weg van te maken? Dit kan bij Number 1 Voetbalreizen! Het voordeel van een hotel bij je tickets boeken, is dat je niet terug naar huis hoeft te rijden na afloop van de spannende wedstrijd. Misschien woon je wel een stuk van de stad waar de wedstrijd in gespeeld wordt af en heb je geen zin in de lange rit, inclusief files, terug. Een ander voordeel is dat je nog een extra dag in Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven kunt blijven om alle bezienswaardigheden te bezoeken. Wil jij je bezoek aan een voetbalwedstrijd graag in een leuk weekendje weg veranderen? Boek dan snel jouw voetbalreis bij Number 1 Voetbalreizen!


Garanties voetbalreizen Nederland

Als je bij ons een voetbalreis naar Ajax, Feyenoord of PSV boekt, dan garanderen wij je een aantal dingen. Door middel van deze garanties ga jij een fantastisch, zorgeloos weekend tegemoet. Bij een voetbalreis naar Nederland zit altijd het volgende inbegrepen:

  • Een hotel in het centrum van de stad of pal naast het stadion
  • Ontbijt
  • Mooie zitplaatsen met goed zicht op het veld
  • Gegarandeerd drie zitplaatsen naast elkaar
  • Geen extra boekings- of servicekosten
  • De best mogelijke prijs voor de laagsteprijsgarantie

Voetbalreis Nederland boeken?

Ben jij nog op zoek naar tickets voor je favoriete Nederlandse club of wil jij graag tickets inclusief een hotelovernachting boeken? Bekijk ons volledige aanbod van voetbalreizen naar Nederland en kies de wedstrijd uit die jij graag wilt bezoeken. Mocht je vragen hebben tijdens je voetbalreis, dan staat er een persoonlijke reisagent voor je klaar die jou helpt. Wij wensen je alvast een plezierige voetbalreis naar Nederland toe!