De mooiste Voetbalreizen Nederland

De Eredivisie, de hoogste voetbalcompetitie van Nederland, is misschien niet meer net zo hoogstaand als vroeger, en ook niet in vergelijking tot andere Europese voetbalcompetities, maar staat wel bekend als een leuke competitie met veel goals. Met daarbij het grote Europese succes van Ajax in de Champions League afgelopen jaar, reizen steeds meer mensen af naar Nederland om een wedstrijd van Ajax te bezoeken in het prachtige Johan Cruijff Arena.

Lees meer

16 feb
18:45
Ajax
Union Berlin
Voetbalreizen Ajax
Inclusief:
  • Overnachting
  • Ontbijt
  • Zitplaats
Eigen vervoer

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 1 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten en eigen vervoer.

Inklappen
Losse tickets

Liever losse tickets? Bekijk al onze mogelijkheden en selecteer een categorie naar keuze.

Inklappen
Voetbalreizen Europa League Europa League / Johan Cruijff ArenA, Amsterdam
Vanaf 149,- p.p.

Voetbalreis Ajax

Ajax is de populairste en meest dominante voetbalclub van Nederland. Zij waren de eerste die ooit de Eredivisie wonnen en wonnen deze ook het vaakst: maar liefst 34 keer. PSV Eindhoven staat op een twee plek met 23 titels, Feyenoord volgt met 15. Samen staan de drie Nederlandse voetbalclubs bekend als de Grote Drie: zij wonnen op 6 titels na alle landstitels in Nederland.


Voetbalreis Amsterdam

Een Voetbalreis naar Nederland – en uiteraard een Voetbalreis Amsterdam – is een ervaring om nooit te vergeten. Bij Number 1 Voetbalreizen zit bij een Voetbalreis Amsterdam altijd het volgende inbegrepen:

  • Een hotel in het centrum van de stad of pal naast de Johan Cruijff Arena
  • Ontbijt
  • Mooie zitplaatsen met goed zicht op het veld
  • Gegarandeerd 3 zitplaatsen naast elkaar
  • Geen extra boekings- of servicekosten
  • De best mogelijke prijs voor de laagsteprijsgarantie

Een Voetbalreis Nederland is een perfecte mogelijkheid voor een mooie stedentrip. Een dag eerder of later vliegen is vaak ook goedkoper. Onze hotels bevinden zich altijd in het centrum van de stad – of bij voorkeur naast het stadion – om optimaal te kunnen genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Wij voorzien u graag van de beste adviezen voor uw Voetbalreis Amsterdam.

Alvast een goede Voetbalreis naar Nederland gewenst!