Wedstrijden DFB Pokal  DFB-Pokal

Tijdens een DFB-Pokal wedstrijd kun je alle clubs van Duitsland zien spelen. Dat is misschien wel wat dit bekertoernooi zo leuk maakt. Hieronder vind je meer informatie over de wedstrijd en boek gelijk jouw voetbalreis naar de DFB-Pokal!

Een voetbalreis naar DFB-Pokal

DFB-Pokal, ook wel Deutscher Fußball-Bund, is het belangrijkste voetbalbekertoernooi in Duitsland dat jaarlijks wordt georganiseerd. Alle clubs uit de Bundesliga en de 2. Bundesliga doen standaard mee aan het toernooi, dat gespeeld wordt aan de hand van het knock-outsysteem. In totaal nemen 64 clubs deel aan het toernooi.


Winnaars van het toernooi

De finale van het toernooi vindt altijd plaats in het Olymiastadion in Berlijn. De winnaar van de DFB-Pokal plaatst zich automatisch voor de DFL-Supercup en de UEFA Europa League, behalve als de club al is geplaatst voor de Champions League. De DFB-Pokal Bayern München heeft de DFB-Pokal twintig keer gewonnen, Werder Bremen zes keer, Eintracht Frankfurt en Borussia Dortmund vijf keer en FC Schalke 04 en 1. FC Köln vier keer. Hamburger SV, Borussia Mönchengladbach en VfB Stuttgart wonnen de DFB-Pokal 3 keer.


Boek jouw voetbalreis naar het DFB-Pokal

Ben je geïnteresserd in het bijwonen van het DFB-Pokal? Hieronder maak jij je voetbalreis naar Berlijn compleet door op de groene balk te klikken. Laat je verassen en bezoek dit spannende Duitse toernooi! 

Heb je nog vragen over dit toernooi, over je voetbalreis of over iets anders? Wij vernemen graag al je vragen en staan klaar voor je. 

Wij wensen je veel plezier tijdens het bezoeken van het DFB-Pokal!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte