Voetbalreizen Leeds United

Tijdens een voetbalreis naar Leeds United FC neem je plaats tussen de trouwste supporters van het Engelse voetbal. Ben je benieuwd naar hoe een voetbalreis naar Leeds er precies uit ziet? Lees verder om alles over de club te weten te komen en boek snel je voetbalreis naar Leeds United voordat deze uitverkocht is. Veel plezier!

Boek een voetbalreis naar Leeds United en bezoek Elland Road

Leeds United heeft door de jaren heen veel overwinningen en tegenslagen gehad, wat misschien interessant is om te weten voor je voetbalreis naar Leeds United. De voorganger van Leeds United – Leeds City – moest verplicht aftreden vanwege het uitbetalen van de spelers, dat de regels tegensprak in het verleden. Dit is de reden dat Leeds United FC is opgericht in 1919. De nieuw opgerichte club mocht niet alleen een deel van de naam houden, maar ze mochten ook blijven spelen in het prachtige Elland Road-stadion, dat vandaag de dag nog steeds het stadion is van de club. De huidige capaciteit van Elland Road is 37.792. Plannen voor een uitbreiding van het stadion liggen al klaar, waarbij de capaciteit naar 50.000 verhoogd gaat worden. Wil jij de fantastische sfeer op Elland Road beleven? Boek dan een voetbalreis naar Leeds United!


Elland Road - Leeds United FC stadion - Number 1 Voetbalreizen

Onze voetbalreizen naar Leeds United FC

Leeds United begon in de Second Division van de Football League en promoveerde vier jaar later naar de First Division. Toen het ‘Don Revie-tijdperk’ aanbrak, begon de club meer succes te ervaren. Na het weder promoveren van de club naar de First Division overheersten zij de lokale competitie. Twee League-titels en allebei de Engelse Cups werden veroverd door Leeds United. Alhoewel zij een groot verlies tegen Bayern München moesten doorstaan, wisten zij de harten van hun supporters terug te winnen tijdens de jaren negentig. De toenmalige coach bracht gevorderde spelers naar de club, wat tot een derde League-titel leidde en de laatste First Division-titel; deze competitie werd daarna veranderd naar de Premier League. De club kreeg hierna helaas te maken met financiële problemen die weer voor degradatie naar het Championship zorgde.


Wat te doen tijdens je voetbalreis naar Leeds United FC

Naast een prachtige voetbalreis naar Leeds United FC kun je nog meer beleven in het toeristische Leeds. Leeds is tegenwoordig één van de populairste toeristenattracties van Engeland, met name vanwege de mooie landschappen die te vinden zijn in Leeds. Leeds heeft genoeg natuurparken waar je doorheen kan wandelen of fietsen, maar er zijn ook verscheidene jaarlijkse festiviteiten in Leeds waar je zomaar een deel van uit kan maken tijdens je voetbalreis naar Leeds United. Ook zijn er genoeg historische musea en winkelcentra in Leeds waar je een heerlijke middag kunt vertoeven. Kortom: Leeds heeft genoeg te bieden tijdens je voetbalreis!


Garanties tijdens voetbalreis naar Leeds United FC

Er zijn een aantal voorzieningen die wij beloven om waar te maken tijdens de voetbalreis naar Leeds United FC. Wij bieden namelijk altijd hotels aan in het centrum van de stad, zodat je niet ver hoeft te reizen naar het Elland Road-stadion of andere bezienswaardigheden van de stad. Ook zal het ontbijt altijd inclusief zijn bij het hotel dat we voor je boeken. Verder bieden wij altijd alle hotels aan tegen de scherpste prijzen en wij zullen je altijd voorzien van de beste tips tijdens je verblijf in Leeds. In het stadion zul je altijd naast vrienden en/of familie zitten en er zullen nooit extra kosten in rekening worden gebracht.

Wij willen je alvast een fijne voetbalreis naar Leeds United FC wensen!

Let op! De exacte datum en tijden van de Premier League wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Engelse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte