Voetbalreizen FC Porto

Een voetbalreis naar FC Porto biedt nog veel meer dan alleen een fantastische voetbalwedstrijd bijwonen in een geweldig stadion. Wil je meer weten over onze voetbalreizen naar Portugal? Lees dan snel verder en ontdek alles over de club FC Porto, het Estádio do Dragão, maar ook over de geweldige havenstad en must-sees.

Boek jouw voetbalreis naar FC Porto bij Number 1 VoetbalreizenJouw voetbalreis naar FC Porto

Futebol Clube do Porto, oftewel FC Porto, is een voetbalclub afkomstig uit de gelijknamige stad Porto. De club is opgericht in het jaar 1893 en behoort tot de 'Grote Drie' van Portugal, samen met Sporting Lissabon en Benfica. Tevens speelt FC Porto sinds de oprichting van de Portugese Primeira Liga in 1934 onafgebroken op het hoogste niveau. De thuiswedstrijden van de club uit Porto worden gespeeld in het Estádio do Dragão dat plaats biedt voor ruim 50.000 toeschouwers. Op internationaal gebied is FC Porto momenteel de meest succesvolle Portugese club met een totaal van zeven titels. De laatste Europese prijs was in 2011, toen Porto de Europa League won van Portugese tegenstander SC Braga. De afgelopen jaren zijn Os Dragões (De Draken) een paar posities gedaald op de UEFA Coëfficiëntenlijst. Deze lijst is gebaseerd op de Europese prestaties. Wil jij een keer een voetbalreis naar FC Porto in de Champions League bijwonen? Boek deze dan tijdig, want voetbalreizen naar de Champions League zijn razend populair!


Bezoek het Estádio do Dragão tijdens jouw voetbalreis naar FC PortoEstádio do Dragão - FC Porto - Number 1 Voetbalreizen

In het seizoen van 2017-18 eindigde FC Porto met twee punten boven Benfica, waardoor zij er met de landstitel vandoor gingen. In het seizoen 2018/19 pakte Benfica echter de titel door met slechts twee punten boven FC Porto te eindigen. 2019/20 was er weer één voor FC Porto; in 2020-21 ging Sporting Lissabon er met de titel vandoor. FC Porto mocht zich in het daaropvolgende seizoen wederom kampioen van Portugal noemen. Zoals je ziet, is het ieder seizoen weer ontzettend spannend in de Primeira Liga, en de onderlinge strijd gaat in het nieuwe seizoen gewoon weer verder. Wil jij daar ook bij zijn? Wacht dan niet langer en boek jouw voetbalreis naar FC Porto gemakkelijk en snel online op onze website. Neem plaats op één van de ruim 50.000 stoeltjes in het Estádio do Dragão en ervaar de authenthieke voetbalsfeer in Porto.


Ontdek de havenstad Porto tijdens jouw voetbalreis naar FC PortoMis niets van Porto tijdens jouw voetbalreis naar FC Porto!

Wanneer je een voetbalreis naar FC Porto geboekt hebt, is dit de uitgelezen mogelijkheid om een kijkje te nemen in de stad Porto zelf. Zo kunt je een bezoek brengen aan de aangename wijk Ribeira waar je kunt genieten van de volkse sfeer. Ribeira is een klein deel van het Historisch Centrum van Porto (Centro Histórico do Porto) dat sinds 1996 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Ook kun je de belangrijkste gotische kerk van Porto bezichtigen, de Igreja de S. Francisco, of afreizen naar het Foz-gebied, dat bekend staat om zijn prachtige stranden en gezellige terrasjes. Al met al zijn er voldoende bezienswaardigheden aanwezig in de stad en is het zeker de moeite waard om deze te ontdekken tijdens je voetbalreis naar FC Porto.


Voetbalreis FC Porto boeken?

Al onze voetbalreizen naar FC Porto zijn inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en), met hotels in het centrum van de stad voorzien van ontbijt. En dat tegen de scherpste prijzen! Tevens is het mogelijk om een retourvlucht te boeken naar keuze. Het kan zeer voordelig zijn om buiten het weekend om te vliegen naar Porto. Wij voorzien je graag van de beste adviezen. Voor nu wensen wij je alvast heel veel plezier met je voetbalreis naar FC Porto!

Let op! De exacte datum en tijden van de Primeira Liga wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Portugese voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar vrijdag / zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van vrijdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte