Voetbalreizen Olympique Marseille

Een voetbalreis naar Olympique Marseille is werkelijk fantastisch. Deze Franse topclub is enorm populair, dus je moet er snel bij zijn als jij een voetbalreis naar Olympique Marseille wilt boeken. Lees verder en ontdek allerlei tips voor jouw voetbalreis naar Olympique Marseille!

Alle voetbalreizen naar Olympique MarseilleBezoek het Stade Vélodrome in Lissbon met Number 1 Voetbalreizen

Olympique Marseille speelt alle thuiswedstrijden in het Stade Vélodrome in Marseille. Dit prachtige stadion biedt plaats voor ruim 67.000 toeschouwers. Het Stade Vélodrome opende zijn deuren al in 1937, maar werd diverse malen gerenoveerd. Voor het laatst in 2014, met het oog op het EK 2016. De capaciteit werd destijds vergroot naar 67.000 en er werd een dak op het stadion geplaatst. Dit maakt het Stade Vélodrome het op één na grootste stadion van Frankrijk, waarmee het ook een UEFA-stadionclassificatie categorie vier bereikte.

De topclub Olympique Marseille heeft een zeer sterke binding met haar aanhang. Dit is ook terug te zien in de verkoop van de voetbalshirts. Ieder seizoen worden er minimaal 360.000 voetbalshirts verkocht. 


Een voetbalreis naar Olympiqe Marseille – een groot succes!

Met een voetbalreis naar Olympiqe Marseille – voluit Olympique de Marseille – heb je een garantie op spektakel. De club uit Frankrijk weet jaar naar jaar weer te presteren in de Ligue 1 en blijft een grote uitdager voor Paris Saint-Germain. Door de fanatieke vaste fanschare hangt er altijd een fantastische sfeer in het stadion. Olympique Marseille won in 1993 de eerste editie van de Champions League en is daarmee de enige Franse club die dit hoofdtoernooi won. De erelijst van de club bestaat uit:Logo Olympique de Marseille Number 1 Voetbalreizen

10x landstitel Ligue 1
3x Trophée des Champions
3x Coupe de la Ligue
10x Coupe de France
1x Champions League

Met deze prijzenkast kan de club dan ook zeker gerekend worden tot een van de meest succesvolle clubs in Frankrijk.


Boek een voetbalreis Olympique Marseille en bezoek Le Classique

De aartsrivaal van Olympique Marseille is Paris Saint-Germain. Omdat zowel Olympique Marseille als Paris Saint-Germain jaar na jaar in de race zijn om de landstitel is de wedstrijd tussen beide clubs altijd spannend. De spanning is dan ook om te snijden en de fans zijn fanatieker dan ooit. De wedstrijd tussen Olympique Marseille en Paris Saint-Germain staat bekend als Le ClassiqueLe ClassicoDerby de France, of de Franse clásico. De rivaliteit is groot en zoals de naam al aanduidt, is de strijd tussenbeide vergelijkbaar tussen de Spaanse El Clásico tussen Real Madrid en FC Barcelona. Zou jij ook niets liever willen dan tijdens je voetbalreis Olympique Marseille de Franse klassieker tegen Paris Saint-Germain te bezoeken? Wacht dan niet langer, want wedstrijden als deze zijn razend populair en daardoor altijd snel uitverkocht!


Combineer je voetbalreis naar Olympique Marseille met een stedentrip

Buiten het feit om dat Olympique Marseille een topclub met een mooi stadion is, is het ook zeker de moeite waard om de stad Marseille zelf te bezichtigen. Een voetbalreis naar Olympique Marseille is zeer goed te combineren met een citytrip in Marseille. Door de centrale ligging van alle hotels die wij aanbieden in Marseille kun je gemakkelijk alle bezienswaardigheden bezoeken die Marseille te bieden heeft, waaronder de Notre-Dame de la Garde, Vieux-Port en de Cathédrale de la Major.


Voetbalreis Olympique Marseille boeken

Aan onze voetbalreizen naar Olympique Marseille zijn een aantal garanties verbonden:

  • Geen extra kosten of boekingskosten
  • Je zit gegarandeerd naast elkaar in het stadion
  • Hotels zijn altijd in het centrum
  • Ontbijt in het hotel altijd inclusief
  • De aangeboden arrangementsprijzen zijn altijd zeer scherp geprijsd

Heb je toch nog vragen aangaande een van onze voetbalreizen naar Olympique Marseille? Dan zijn wij altijd beschikbaar om ze te beantwoorden. Bij Number 1 Voetbalreizen krijg je een persoonlijke reisadviseur die je van alle beste tips voor een geweldig verblijf in Marseille voorziet. Door goed geïnformeerd weg te gaan, kun je optimaal genieten van alle prachtige bezienswaardigheden die Marseille rijk is. De mogelijkheden zijn onbegrensd en wij helpen je graag! 

Voor nu wensen we je alvast veel plezier bij je voetbalreis naar Olympique Marseille!

Let op! De exacte datum en tijden van de Lique 1 wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Franse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m zondag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, herken je deze aan de oranje 'datum bevestigd' sticker. 

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte