Voetbalreizen Celtic FC

Een voetbalreis naar Celtic FC boeken? Twijfel dan niet langer en lees snel wat Number 1 Voetbalreizen voor jou kan betekenen. Lees meer over wat een voetbalreis naar Celtic FC precies inhoudt, de club zelf, het bijzondere Celtic Park-stadion en wat er écht niet mag ontbreken aan jouw voetbalreis!

Jouw voetbalreis CelticBezoek Celtic FC in Glasgow, Schotland - Number 1 Voetbalreizen

Celtic FC werd opgericht in 1888 en is afkomstig uit Glasgow in Schotland. De thuiswedstrijden worden gespeeld op Celtic Park, het stadion dat in de volksmond ook wel Paradise genoemd wordt, verwijzend naar het oude naastgelegen kerkhof. Celtic Park heeft een capaciteit van 60.982. De club speelt in het karakteristieke groen-witte tenue en speelt een vooraanstaande rol in de Schotse competitie, the Scottish Premiership. De grootste rivaal van de club is Rangers FC, waarbij de wedstrijden tussen beide teams ook wel The Old Firm wordt genoemd. Celtic behoort tot een van de vier clubs wereldwijd die het langste op het hoogste niveau uitkomen. Ondanks dat The Celts niet veel Europese wonnen, mogen zij zichzel wel de eerste én enige Schotse voetbalclub noemen die erin slaagde om de Europacup I te winnen. Of je Celtic nou in een Europese voetbalwedstrijd wilt zien schitteren of in eigen competitie: Number 1 Voetbalreizen biedt voetbalreizen naar Celtic FC zowel nationaal als internationaal aan! Staat jouw gewenste voetbalreis van Celtic er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen: grote kans dat we toch iets voor je kunnen regelen!


Neem plaats in Celtic Park - Number 1 VoetbalreizenVoetbalreizen Celtic FC – wil jij Celtic Park bezoeken?

Als een van de twee succesvolle clubs van Schotland met weinig andere concurrentie in de Scottish Premiership FC heeft Celtic FC een grandioze erelijst waar je u tegen zegt. Zij hebben namelijk al 52 landstitels gewonnen. Wanneer je dus plaatsneemt op één van de ruim 60.000 stoeltjes op Celtic Park, ben je gegarandeerd van een hoogstaande voetbalshow. De Schotse fans van Celtic FC zijn super fanatiek en de sfeer in het stadion is dan ook altijd fantastisch. Wil jij Celtic Park bezoeken? Neem dan snel een kijkje tussen al onze voetbalreizen naar Celtic FC.  


The Old Firm - Celtic FC - Rangers

The Old Firm is misschien wel een van de meest fanatieke derby's van Europa. Celtic FC en de Glasgow Rangers verdelen alle titels van de Scottish Premiership: een wedstrijd tussen deze twee clubs staat dus garant voor vuurwerk, aangezien beide clubs niet van elkaar willen en vaak mogen verliezen. The Old Firm dankt zijn naam aan de oude en goede relatie tussen beide clubs: de clubs werkten altijd samen om geld binnen te halen in het organiseren van voetbalwedstrijden en evenementen. Naarmate de clubs groeiden en er meer en meer geld op het spel stond, werd de sfeer steeds grimmiger en de laatste jaren zijn Celtic en de Rangers echte aartsrivalen. The Old Firm staat dan ook wereldwijd bekend als één van de meest intense derby's. Wil jij The Old Firm bezoeken? Vanwege de hoge populariteit is het bijzonder moeilijk om aan kaartjes te komen van deze wesdtrijd. Het is dus aan te raden je voetbalreis naar the Old Firm zo vroeg mogelijk in het seizoen vast te leggen!


Boek jouw Celtic FC voetbalreisOntdek Glasgow en het Ibrox Stadium tijdens jouw voetbalreis naar Rangers FC

Wanneer je een Celtic FC voetbalreis hebt geboekt naar een thuiswedstrijd van Celtic, is dit de uitgelezen kans om een kijkje te nemen in de stad Glasgow zelf. Zo kun je de Kathedraal van Glasgow bezichtigen, een bezoekje brengen aan het Pollok Country Park of afreizen naar het Scottish Football Museum, om zo alles aan de weet te komen over de oorsprong van het spelletje zelf. Al met al zijn er voldoende bezienswaardigheden aanwezig in de stad en is het zeker de moeite waard om hier naar te gaan kijken.


Celtic FC voetbalreis boeken?

Ben jij enthousiast geworden en wil je ook weten hoe het is om een wedstrijd van Celtic FC te aanschouwen in Celtic Park in Glasgow? Wacht dan niet langer en boek een voetbalreis naar Celtic FC met Number 1 Voetbalreizen. Al onze voetbalreizen zijn scherp geprijsd en altijd inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). Onze kwalitatief goede hotels liggen in het centrum van Glasgow. Uiteraard proberen wij altijd de beste zitplaatsen te regelen met goed zicht op het veld en bieden wij de garantie dat je tot drie personen naast elkaar kunt zitten. Om je ook buiten de voetbalervaring optimaal van dienst te kunnen zijn tijdens het bezoeken van de stad, is bij ons het ontbijt altijd bij de prijs inbegrepen.

Wij wensen je alvast enorm veel plezier tijdens jouw voetbalreis naar Celtic FC!

Let op! De exacte datum en tijden van de Scottish Premiership wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Schotse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte