Voetbalreizen Manchester United

Ben jij op zoek naar een voetbalweekend om nooit meer te vergeten? Boek dan je voetbalreis naar Manchester United en laat je dromen uitkomen in The Theatre of Dreams. Een bezoek aan het stadion van Manchester United is een ervaring om nooit te vergeten. Old Trafford heeft een capaciteit voor maar liefst 76.000 toeschouwers. De ambiance in dit legendarische stadion is altijd geweldig en een ware belevenis om eens van dichtbij mee te maken. Bezoek Manchester United en zie topspelers als Cristiano Ronaldo, Mason Greenwood en Paul Pogba schitteren op Old Trafford. Meer weten? Lees dan snel verder en ontdek meer over al onze voetbalreizen naar Manchester United. Veel plezier!

Voetbalreizen Manchester UnitedVoetbalreizen naar Manchester United - Number 1 Voetbalreizen

Manchester United, opgericht in 1878 met de naam Newton Heath L&YR FC, is de meest succesvolle club in het Engelse voetbal. De grootste club uit de gelijknamige stad Manchester heeft ook één van de grootste stadions van Engeland. Old Trafford heeft sinds de laatste uitbreiding van de noordoost- en noordwesthoeken een totale capaciteit van ruim 76.000 zitplaatsen en deze zijn nagenoeg elke wedstrijd volledig gevuld. Manchester United is dan ook dé club in de Premier League met het hoogste gemiddelde qua toeschouwersaantallen. Het stadion is naast zijn grootte ook een van de meest indrukwekkende van Engeland en wordt ook wel The Theatre of Dreams genoemd. Een voetbalreis naar Manchester United is dan ook met recht een reis voor op je bucketlist, waarbij een bezoek aan Old Trafford al een ervaring an sich is. 


Voetbalreis Manchester United - North-West Derby

De grootste rivaal van Manchester United is Liverpool FC. De wedstrijden tussen beide clubs in de welbekende North-West Derby staan bekend als een van de grootste rivaliteiten tussen twee clubs in de wereld. De wedstrijden tussen Manchester United en Liverpool worden onder hun eigen supportersschare zelfs hoger aangeslagen dan de stadsderby's tussen lokale rivalen Manchester City en Everton. Wat betreft Manchester City: jaar na jaar wist United hun stadsgenoot te verslaan, maar de afgelopen jaren gaat dit the Red Devils lang niet meer zo gemakkelijk af als vroeger.


Bezoek Old Trafford tijdens je voetbalreis naar Manchester United - Number 1 VoetbalreizenVoetbalreis naar Manchester United boeken? 

Na het opstappen van Sir Alex Ferguson kende United een aantal magere jaren en eindigden zij onder meer op een 7e, 4e, 5e en 6e plaats op de ranglijst. De afgelopen seizoenen is er fors geïnvesteerd om de ploeg weer naar de hoogste regionen van de Premier League te loodsen en een gooi te kunnen doen naar het kampioenschap. Met het ontslag van Louis van Gaal en het aantrekken van zijn opvolger José Mourinho was de club in handen van iemand die bekend staat om het creëren van een kampioensteam en het pakken van prijzen. Dit pakte echter niet goed uit en na een hoop teleurstellende resultaten werd ook Mourinho aan de kant gezet. De komst van de Noorse Ole Gunnar Solskjaer zorgde voor een opleving in het team. Het seizoen was echter niet meer te redden en Manchester United eindigde dan ook weer op een magere zesde plaats. Zal Ralf Rangnick het tij wel kunnen keren? 


Boek nu je voetbalreis naar Manchester United!

Onder leiding van Ralf Ragnick doet Manchester United er dit seizoen wederom alles aan om weer de top van de Premier League te bereiken en hoopt de club uit Manchester dit seizoen meerdere prijzen te pakken zoals de Champions League, League Cup en FA Cup. Zal het the Red Devils dit jaar met hulp van Cristiano Ronaldo weer gaan lukken om prijzen te pakken en daarbij topclubs als Liverpool, Manchester City, Chelsea en Tottenham Hotspur te verslaan? Ga het zelf zien en boek snel een voetbalreis naar Manchester United. Nu is het moment!


Voetbalreis Manchester United in Manchester

Voetbalreizen naar Manchester United zijn zeer goed te combineren met het bezoeken van de vele bezienswaardigheden die Manchester rijk is. Zo is de stad in het bezit van vele musea waaronder het National Football Museum. Ook de Fletcher Moss Botanical Garden is een bezoekje waard als je een liefhebber bent van natuurschoon. Voor de jongeren die van uitgaan houden zijn er voldoende pubs en clubs aanwezig in het stadscentrum. Een extra dagje aan je voetbalreis Manchester plakken is daarom ook zeker aan te raden! Meer weten? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide blog over een voetbalreis naar de diverse stad Manchester.

Om je bij jouw voetbalreis naar Manchester United zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en om jouw verblijf in Manchester zo comfortabel mogelijk te maken, zijn al onze voetbalreizen inclusief een goed hotel, dat altijd in het centrum van de stad ligt. Heb je aangaande een van onze voetbalreizen Manchester United toch nog vragen, opmerkingen of extra wensen? Dan horen we die graag! Voor nu alvast veel plezier met een van onze voetbalreizen naar Manchester United!

Let op! De exacte datum en tijden van de Premier League wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Engelse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte