Voetbalreizen Hamburger SV

Staat een voetbalreis naar Hamburger SV op jouw wensenlijst maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Number 1 Voetbalreizen kunnen we je hierbij helpen. Van losse voetbaltickets voor een wedstrijd van Hamburger SV tot een geheel verzorgd voetbalweekend; wij regelen het. Lees verder voor alle mogelijkheden en neem vooral eens een kijkje tussen al onze voetbalreizen naar Hamburger SV. Veel plezier!

Jouw voetbalreis naar Hamburger SV

Hamburger SV is een voetbalclub uit Hamburg, de tweede grootste stad van Duitsland. De club werd opgericht in 1887 en speelde vanaf de oprichting van de Bundesliga in 1963 t/m 2018 onafgebroken in de hoogste regionen van het Duitse voetbal. In 2018 degradeerde Hamburger SV voor het eerst naar de 2. Bundesliga, waar de club uit Hamburg vandaag de dag nog steeds actief is. 

Hamburger SV, ook vaak afgekort naar HSV, kende een absolute topperiode vanaf 1979 t/m 1984. In deze periode veroverden ze drie keer het landskampioenschap, werden ze drie keer tweede, wonnen de Europacup I én de Europacup II. In de jaren die daar op volgden bleek Hamburger SV een vaste middenmoter. Pas in 2012 daalde de club af naar de onderste regionen van de Bundesliga en moesten zij meerdere keren strijden om degradatie.


Een wedstrijd van Hamburger SV bezoekenFans in het Volkparkstadion Hamburger SV Number 1 Voetbalreizen

De fanschare van Hamburger SV is te herkennen aan zijn witte en rode kleuren, gecombineerd met het blauw van het logo en het uittenue. Alle thuiswedstrijden worden afgewerkt in het Volksparkstadion, een prachtig stadion dat plaats biedt aan maar liefst 57.000 supporters. Het stadion werd in 1998 grondig verbouwd en doet zeker niet onder voor de Duitse topclubs; het reflecteert de ambities die HSV heeft. De club wil namelijk weer structureel terugkeren in de subtop en zelfs een gooi doen naar de absolute top van de Bundesliga. Eerst maar eens promoveren...


Jouw voetbalreis naar Hamburger SV boeken

Wil jij Hamburger SV bezoeken en samen met ruim 57.000 toeschouwers de club naar een promotie toejuichen? Een voetbalreis naar Hamburger SV is een mooie ervaring die goed te combineren is met een bezoek aan de vele bezienswaardigheden van de stad Hamburg. De stad van 1,8 miljoen inwoners ligt aan de Elbe-rivier en is een prachtige plaats waar veel culturele uitstapjes naar worden gemaakt, onder andere voor de Kunsthalle, 2300 karakteristieke bruggen, St. Nikolai ruïnekerk en het Rathuis, dat bekend staat als het mooiste gebouw van Hamburg.


Hamburger SV boek je bij Number 1 Voetbalreizen

Number 1 Voetbalreizen organiseert volledige voetbalreizen naar Hamburger SV en voorziet je van informatie over Hamburg. Verder zorgen we ervoor dat je altijd naast elkaar zit in het stadion met goed zicht op het veld, regelen we een hotel midden in het centrum van de stad, en is het arrangement altijd inclusief ontbijt, zodat je de dag begint met een volle maag. Heb je verder nog vragen aangaande een van de onderstaande voetbalreizen naar HSV? Dan horen wij die graag. Voor nu alvast veel plezier met je voetbalreis naar HSV!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte