Voetbalreizen FC Sankt Pauli

Een voetbalreis naar FC Sankt Pauli is super populair, ondanks dat de club uitkomt in de 2. Bundesliga van Duitsland. FC Sankt Pauli is een club voor de echte voetballiefhebber. Voor hoogwaardig voetbal ga je naar Bayern München; voor ongeremd fanatisme, onvoorwaardelijke steun voor de club en ongekende gezelligheid boek je een voetbalreis naar FC Sankt Pauli. Interesse? Lees snel verder!

Jouw voetbalreis naar FC Sankt PauliSfeer Millerntor-Stadion FC Sankt Pauli Number 1 Voetbalreizen

Fussball-Club St. Pauli von 1910, beter bekend als FC Sankt Pauli, werd opgericht in het jaar 1910 en is afkomstig uit de deelstad St. Pauli in Hamburg. FC Sankt Pauli staat bekend om haar strikte tolerantie en wordt vaak geafficheerd met linkse politieke bewegingen. Dit is ook gelijk wat de club en zijn aanhang charmeert: de fans zijn als één familie, er is geen sprake van fascisme, seximse of homofobie en iedereen die wil, wordt bij de club betrokken.


Bezoek het Millerntor-Stadion

Wanneer je een voetbalreis naar FC Sankt Pauli boekt, zul je het Millerntor-Stadion gaan bezoeken. Dit stadion opende in 1963 zijn deuren en heeft hedendaags een capaciteit van 29.000 toeschouwers. In 2006 werd het stadion voor het laatst gerenoveerd. Het Millerntor-Stadion ligt in de Duitse stad Hamburg, in de wijk Sankt Pauli, waar de club zijn naam aan dankt. 


Boek je gepersonaliseerde voetbalreis naar FC Sankt Pauli

Al onze voetbalreizen naar FC Sankt Pauli zijn op maat gemaakt en altijd scherp geprijsd, inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). Onze kwalitatief goede hotels liggen in het centrum van Hamburg. Uiteraard proberen wij altijd de beste zitplaatsen te regelen met goed zicht op het veld en bieden wij de garantie dat je tot drie personen naast elkaar kunt zitten. Om je ook buiten de voetbalervaring optimaal van dienst te kunnen zijn tijdens het bezoeken van de stad is bij ons het ontbijt altijd bij de prijs inbegrepen. Zo kun je elke dag met een volle maag genieten van alle bezienswaardigheden in de stad.

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten die je voor gingen naar deze sfeervolle voetbalclub? Lees hier het reisverslag van een vriendenweekend naar St. Pauli of deze uitgebreide blog over de geweldige sfeer in het Millerntor-stadion.

Voor nu wensen wij je alvast veel plezier met een van onze voetbalreizen naar St. Pauli!