Liverpool - Manchester United (North-West Derby)

De wedstrijd tussen Liverpool FC en Manchester United is dé wedstrijd in Engeland en wij raden het ook zeker aan om deze te bezoeken. Deze twee topclubs willen allebei niet uit het veld geslagen worden, dus deze wedstrijd zal dan ook extra spannend worden. Wil je meer weten over de North-West Derby? Lees dan snel verder!

Lees meer

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen Liverpool en Manchester United


05 maart 2023 Voetbalreizen Premier League Liverpool - Manchester United
22 augustus 2022 Voetbalreizen Premier League Manchester United - Liverpool
19 april 2022 Voetbalreizen Premier League Liverpool - Manchester United
24 oktober 2021 Voetbalreizen Premier League Manchester United - Liverpool
01 mei 2021 Voetbalreizen Premier League Manchester United - Liverpool
16 januari 2021 Voetbalreizen Premier League Liverpool - Manchester United
19 januari 2020 Voetbalreizen Premier League Liverpool - Manchester United
20 oktober 2019 Voetbalreizen Premier League Manchester United - Liverpool1-1
24 februari 2019 Voetbalreizen Premier League Manchester United - Liverpool0-0
16 december 2018 Voetbalreizen Premier League Liverpool - Manchester United3-1
10 maart 2018 Voetbalreizen Premier League Manchester United - Liverpool2-1
14 oktober 2017 Voetbalreizen Premier League Liverpool - Manchester United0-0
15 januari 2017 Voetbalreizen Premier League Manchester United - Liverpool1-1
12 september 2015 Voetbalreizen Premier League Manchester United - Liverpool3-1
Er zijn geen wedstrijden gevonden in de toekomst. Wilt u op de hoogte blijven van komende wedstrijden, meld u dan hier onder aan en ontvang een e-mail zodra er nieuwe wedstrijden beschikbaar zijn.

BLIJF OP DE HOOGTE

De North-West Derby

Een van de grootste rivalen van topclub Liverpool FC is Manchester United. De wedstrijden tussen beide topteams in de welbekende North-West Derby staan bekend als een van de grootste rivaliteiten tussen twee clubs wereldwijd, naast de Superclassico tussen Boca Juniors en River Plate, El Clásico in Spanje en de Derby della Madonnina in Italië. De wedstrijden tussen Liverpool en Manchester worden onder hun eigen supportersschare zelfs hoger aangeslagen dan de wedstrijden tussen lokale rivalen Everton en Manchester City. Dit geeft wel aan hoe beladen de North-West Derby is. Liverpool - Manchester United (North-West Derby): The Reds ontvangen The Red Devils in het legendarische Anfield-stadion. Beleef deze bijzondere wedstrijd zelf en boek tijdig je voetbalreis Liverpool - Manchester United!


Ga jij naar de North-West Derby?

Heb jij interesse in de North-West Derby Liverpool - Manchester United in het Anfield-stadion? Wacht dan niet te lang, want de vraag naar topwedstrijden als deze is groot! Bij Number 1 Voetbalreizen boek je eenvoudig een voetbalreis naar de prachtige en gezellige stad Liverpool. Wij stellen geheel op maat en tegen de scherpste prijzen je voetbalreis naar Liverpool samen, altijd voorzien van de beste tips voor je verblijf in Liverpool. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je koffers pakken. Heb je tijdens je reis vragen of is er nog wat onduidelijk? Geen probleem. Je hebt te allen tijde een persoonlijke reisadviseur die je 24/7 kunt bereiken.

Wij wensen je alvast een fijne voetbalreis naar Liverpool - Manchester United en uiteraard een geweldige voetbalervaring op het legendarische Anfield!