Voetbalreizen RB Leipzig

Een voetbalreis naar RB Leipzig is meer dan fantastisch. De inwoners van Leipzig hadden even een duwtje in de rug nodig, maar nu steunen ze de club onvoorwaardelijk. Wil jij de sfeer graag meemaken in de Red Bull Arena? Lees dan verder en ontdek hoe jij een voetbalreis naar RB Leipzig boekt.

Voetbalreizen RB Leipzig

De oprichting van RB Leipzig vond nog niet lang geleden plaats; namelijk in 2009. De hoofdsponsor zag geen toekomst in de twee voetbalclubs die Leipzig vertegenwoordigden, dus besloot de faciliteit een nieuwe club op te richten en met succes. RB Leipzig nam de licentie over van een andere club waardoor ze niet op het laagste voetbalniveau hoefde te beginnen. RB Leipzig vloog overal makkelijk doorheen en kregen het voor elkaar om na zeven seizoenen al in de Bundesliga te spelen. Hier doen ze het uitstekend en ze verwachten de titel van de dominante Bayern München af te pakken.


RB Leipzig in de Bundesliga

Voor de redelijk nieuwe voetbalclub in Duitsland was het niet makkelijk om de Bundesliga te betreden. Aan de tactieken, het aanvallend en verdedigend voetbal en het niveau van de spelers lag het niet. Het probleem zat hem in het logo van de club die te veel leek op de hoofdsponsor van Leipzig, Red Bull. Ook bezat Red Bull meer dan 50% van de club en dit mocht niet van de Duitse voetbalbond. Red Bull heeft gelijk een paar aanpassingen doorgevoerd zodat de spelers van RB Leipzig konden laten zien wat ze in huis hadden in de Bundesliga. Sinds zij zijn toegetreden tot de competitie zijn Die Roten Bullen niet lager dan zesde geëindigd op seizoen 2022/23 na; toen eindigden zij op een 14e plek. Maar het is nog steeds een geweldige prestatie toch?


Bezoek Leipzig tijdens voetbalreis

Tijdens een voetbalreis naar RB Leipzig kun je ook de leuke stad Leipzig verkennen. Er is genoeg te doen in deze geweldige stad, dus pak je kans om even de stad in te duiken voor en na een voetbalwedstrijd van RB Leipzig. Wil je liever een andere stad bezoeken? De Duitse hoofdstad Berlijn ligt op twee uur rijafstand van Leipzig. Het is dus mogelijk om na een voetbalwedstrijd van RB Leipzig door te reizen naar deze historische stad om daar je trip af te maken. Number 1 Voetbalreizen helpt je graag met het uitstippelen van je reis!


RB Leipzig voetbalreis boeken?

Aan een voetbalreis naar RB Leipzig zitten een aantal garanties verbonden. Zo zorgt Number 1 Voetbalreizen er altijd voor dat je in een hotel verblijft in het centrum van de stad inclusief ontbijt. Ook hoef je niet bang te zijn dat je niet naast elkaar komt te zitten in het stadion. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat je met maximaal drie personen naast elkaar komt te zitten in het stadion. Wij bieden alles aan voor de scherpste prijzen en vragen geen extra boekingskosten van je. Beter dan dit wordt het bijna niet. Boek dus snel jouw voetbalreis naar RB Leipzig!

Wij wensen je ontzettend veel plezier tijdens je voetbalreis naar RB Leipzig!

Let op! De exacte datum en tijden van de wedstrijden in de Bundesliga worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Duitse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m zondag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.