Wedstrijden FA Cup  FA Cup

Boek nu uw onvergetelijke Voetbalreis naar de meest spectaculaire cupwedstrijden van de wereld. Elk jaar strijden alle Engelse clubs om de begeerde FA Cup beker, die ook wel eens gezien wordt als de belangrijkste landelijke cup in de wereld. De FA Cup staat altijd garant voor spectaculaire affiches en wedstrijden waarbij alles mogelijk is! Een amateurclub kan zomaar winnen van een club uit de Premier League en hiermee eeuwige roem vergaren.

Wij van Number 1 verzorgen volledige voetbalreizen in de FA Cup voor onder andere Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City en Tottenham Hotspur. Uiteraard is het ook mogelijk om op aanvraag uw Voetbalreis te boeken naar één van de overige FA Cup-wedstrijden.

Bij Number 1 Voetbalreizen boekt u uw voetbalreis naar de FA Cup tegen scherpe prijzen inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). Indien gewenst verzorgen wij ook uw vliegtickets, zodat u zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke ervaring. De hotels die wij voor u boeken zijn met grote zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van de stad in Engeland. Het ontbijt in het hotel is inbegrepen bij de prijs waarvoor u de reis boekt. Op deze manier kunt u uw voetbaltrip ideaal combineren met het ontdekken van de mooiste bezienswaardigheden van uw bestemming.

Heeft u verder nog vragen aangaande één van onze voetbalreizen naar Engeland? Deze vernemen wij dan graag!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte