Wedstrijden Primeira Liga  Voetbalreizen Primeira Liga

Wil jij altijd al op voetbalreis naar de Primeira Liga? Boek dan nu snel jouw voetbalreis naar Portugal en bezoek je favoriete Portugese voetbalclub! Lees snel verder en bekijk ons aanbod van voetbalreizen naar de Primeira Liga.

Voetbalreizen naar de Portugese Primeira Liga

De Primeira Liga, ook wel bekend als Liga NOS, is de hoogste professionele voetbalcompetitie van Portugal. De competitie werd opgericht in 1934 onder de toenmalige naam Campeonato Nacional da Primeira Divisão. In totaal hebben 70 teams deelgenomen in de hele historie van de Primeira Liga waarvan er maar vijf ploegen ooit de titel wisten te bemachtigen. Zo kent de competitie in Portugal de zogenoemde 'Big Three', bestaande uit Benfica (37 titels), FC Porto (28 titels) en Sporting Lissabon (19 titels). Deze drie clubs wisten op twee keer na alle landstitels te bemachtigen sinds de invoering van de competitie. Momenteel staat de Primeira Liga op de zevende plaats van beste competities in Europa.


Boek jouw voetbalreis voordelig naar de Primeira Liga

Boek nu jouw onvergetelijke voetbalreis naar één van de intense wedstrijden in de Primeira Liga. Zo bieden wij van Number 1 volledige voetbalreizen aan naar Benfica en Sporting Lissabon. Uiteraard is het ook mogelijk om op aanvraag een voetbalreis te boeken naar één van de overige wedstrijden in de Portugese competitie. Onze arrangementen zijn altijd voorzien van hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en), waar bij het hotel het ontbijt altijd inbegrepen is. Heb je nog vragen aangaande één van onze voetbalreizen naar de Primeira Liga? Dan vernemen wij deze uiteraard graag en helpen wij je verder!

Let op! De exacte datum en tijden van de Primeira Liga wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Portugese voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar vrijdag / zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van vrijdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte