Voetbalreizen 1. FC Köln

Een voetbalreis naar 1. FC Köln is een garantie voor een ultiem voetbalweekend. Bij Number 1 Voetbalreizen boek je een volledig verzorgde voetbalreis naar Duitsland. Lees snel verder en ontdek alles over de club en hoe een voetbalreis naar 1. FC Köln eruit komt te zien!

Voetbalreizen naar 1. FC Köln - wil jij het RheinEnergieStadion bezoeken?Voetbalreis naar 1. FC Köln met Number 1 Voetbalreizen - RheinEnergieStadion 1. FC Köln

1. FC Köln, afgekort van 1. Football Club Köln 10-07 eV, is een voetbalclub uit Keulen, vandaag de dag actief in de Bundesliga. De club staat zo langzamerhand bekend om zijn jojo-effect. 1. FC Köln speelde namelijk jarenlang op het hoogste niveau van Duitsland, maar vanaf 1998 degradeerde en promoveerde de club meerdere malen tussen de 2. Bundesliga en de Bundesliga. In 2018 degradeerden Die Geißböcke na 4 jaar Bundesliga weer naar de 2. Bundesliga, waar zij hetzelfde seizoen weer kampioen werden. Sindsdien is de club uit Duitsland niet meer gedegradeerd en strijden zij seizoen na seizoen voor een plek in de hogere regionen van de Bundesliga.

Een voetbalreis naar 1. FC Köln was toen de club in de 2. Bundesliga speelde al populair, maar nu is deze club uit Keulen helemaal in trek. Die Geißböcke (De Geitenbokken) hebben een fanatieke aanhang en de wedstrijden zijn dan ook bijna altijd uitverkocht. De club speelt alle thuiswedstrijden in het RheinEnergieStadion in Keulen. Dit stadion heeft een capaciteit van iets meer dan 50.000 toeschouwers, met de mogelijkheid tot uitbreiding naar maar liefst 75.000 toeschouwers. Het sfeervolle stadion opende de deuren al in 1923 en werd in 1972 grondig gerenoveerd. In 2006 werd het volledige stadion herbouwd voor het Wereldkampioenschap dat werd gehost in Duitsland.


Een wedstrijd van 1. FC Köln bezoeken

Een wedstrijd van 1. FC Köln bezoeken is een bijzondere ervaring. Op wedstrijddagen is bij veel Duitse clubs in zowel de Bundesliga als de 2. Bundesliga het openbaar vervoer gratis inbegrepen bij de wedstrijdkaarten, zo ook in Keulen. Vanuit het centrum ben je met de tram binnen 15 minuten bij het stadion. Op de wedstrijddag ademt Keulen werkelijk voetbal; de sfeer in de hele stad is echt ongekend, zowel gezellig als super gemoedelijk. Overal lopen de supporters van beide clubs door elkaar heen. In het stadion is de sfeer uitbundig: 90 minuten lang zingen de fans van 1. FC Köln hun club toe. 


Voetbalreis naar 1. FC Köln boeken

Ben jij enthousiast geraakt en wil je ook weten hoe het is om een wedstrijd van 1. FC Köln te aanschouwen in het RheinEnergieStadion in Keulen? Wacht dan niet langer en boek een voetbalreis naar 1. FC Köln met Number 1 Voetbalreizen. Al onze voetbalreizen zijn scherp geprijsd en altijd inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). Onze kwalitatief goede hotels liggen in het centrum van Keulen. Uiteraard proberen wij altijd de beste zitplaatsen te regelen met goed zicht op het veld en bieden wij de garantie dat je tot 3 personen naast elkaar kunt zitten. Om je ook buiten de voetbalervaring optimaal van dienst te kunnen zijn tijdens het bezoeken van de stad, is bij ons het ontbijt altijd bij de prijs inbegrepen. 

Voor nu wensen wij je alvast veel plezier met een van onze voetbalreizen naar FC Köln!

Let op! De exacte datum en tijden van de wedstrijden in de Bundesliga worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Duitse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m zondag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte