Wedstrijden Ligue 1  Ligue 1

De Ligue 1 is de hoogste voetbalcompetitie in Frankrijk en werd ingevoerd door de Franse voetbalbond in het jaar 1932 onder de naam Division 1. De competitie bestaat uit 20 clubs die ieder twee keer per seizoen tegen elkaar spelen. De Ligue 1 staat momenteel vijfde op de ranglijst voor beste competities in Europa, achter de La Liga, Premier League, Serie A en Bundesliga. De meest succesvolle club in de Ligue 1 is AS Saint-Étienne, door het behalen van 10 landstitels. Olympique de Marseille heeft het meeste aantal seizoenen gespeeld in de competitie.

Boek nu uw onvergetelijke voetbalreis naar één van de spectaculaire wedstrijden in de Ligue 1. Wij van Number 1 Voetbalreizen bieden volledige Voetbalreizen in de Ligue 1 aan voor Paris Saint-Germain en Olympique de Marseille. Uiteraard is het ook mogelijk om op aanvraag uw voetbalreis te boeken naar één van de overige wedstrijden in de Franse competitie.

Onze arrangementen zijn altijd inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). Indien gewenst verzorgen wij ook uw vliegtickets zodat u zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke ervaring. De hotels bevinden zich altijd in het centrum van de stad en zijn met grote zorg geselecteerd. Tevens is het hotel altijd voorzien van ontbijt en kunt u met een volle maag goed aan de dag beginnen.

Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben omtrent één van onze voetbalreizen naar Frankrijk, vernemen wij deze graag!

Let op! De exacte datum en tijden van de Lique 1 wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Franse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m zondag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, herkent u deze aan de oranje 'datum bevestigd' sticker. 

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte