Wedstrijden Ligue 1  Voetbalreizen Ligue 1

Wil jij graag op voetbalreis naar de Franse Ligue 1? Number 1 Voetbalreizen organiseert elk jaar voetbalreizen naar Franse clubs die in de Ligue 1 spelen. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Lees dan snel verder en kies jouw voetbalreis!

Ligue 1 voetbalreizen

De Ligue 1 is de hoogste voetbalcompetitie in Frankrijk en werd ingevoerd door de Franse voetbalbond in het jaar 1932 onder de naam Division 1. De competitie bestaat uit twintig clubs die ieder twee keer per seizoen tegen elkaar spelen. De Ligue 1 staat momenteel vijfde op de ranglijst voor beste competities in Europa, achter de La Liga, Premier League, Serie A en Bundesliga. De meest succesvolle club in de Ligue 1 is AS Saint-Étienne, door het behalen van tien landstitels. Olympique de Marseille heeft het meeste aantal seizoenen gespeeld in de competitie.


Garanties Number 1 Voetbalreizen

Onze arrangementen zijn altijd inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). Indien gewenst verzorgen wij ook je vliegtickets zodat je zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke ervaring. De hotels bevinden zich altijd in het centrum van de stad en zijn met grote zorg geselecteerd. Tevens is het hotel altijd voorzien van ontbijt en kun je met een volle maag goed aan de dag beginnen.


Boek een voetbalreis naar Ligue 1

Boek nu een onvergetelijke voetbalreis naar één van de spectaculaire wedstrijden in de Ligue 1. Wij van Number 1 Voetbalreizen bieden volledige voetbalreizen in de Ligue 1 aan voor Paris Saint-GermainOlympique de Marseille en Olympique Lyonnais. Uiteraard is het ook mogelijk om op aanvraag jouw voetbalreis te boeken naar één van de overige wedstrijden in de Franse competitie.

Mocht je verder nog vragen of opmerkingen hebben omtrent één van onze voetbalreizen naar Frankrijk, vernemen wij deze graag!

Wij wensen je alvast een geweldige voetbalreis naar Frankrijk toe!

Let op! De exacte datum en tijden van de Lique 1 wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Franse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m zondag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, herken je deze aan de oranje 'datum bevestigd' sticker. 

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte