Borussia Mönchengladbach

Borussia Mönchengladbach is een voetbalclub uit de gelijknamige stad Mönchengladbach. De club werd opgericht in 1900 en speelde voorheen alle thuiswedstrijden in het Bökelbergstadion, dat een capaciteit had van 34.500. Over de jaren en na meerdere successen ontgroeide – de in de Bundesliga uitkomende – voetbalclub dit stadion echter, en zij verhuisden in 2004 naar het huidige thuisstadion Borussia-Park. Dit stadion heeft een capaciteit van 59.724.

De club haalde in totaal 5 keer het landskampioenschap, voor het laatst in 1977. Afgelopen seizoen eindigden zij 5e in de Bundesliga.

Onder leiding van de nieuwe topcoach Mark Rose, die weggekaapt werd bij Red Bull Salzburg na twee succesvolle seizoenen, zal Borussia Mönchengladbach alles op alles zetten om dit seizoen de top 3 van de Bundesliga uit te dagen. 


Al onze Voetbalreizen naar Borussia Mönchengladbach zijn scherp geprijsd en altijd inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). Onze kwalitatief goede hotels liggen in het centrum van Mönchengladbach. Uiteraard proberen wij altijd de beste zitplaatsen te regelen met goed zicht op het veld en bieden wij de garantie dat u tot 3 personen naast elkaar kunt zitten. Om u ook buiten de voetbalervaring om optimaal van dienst te kunnen zijn tijdens het bezoeken van de stad, is bij ons het ontbijt altijd bij de prijs inbegrepen. Zo kunt u elke dag met een volle maag genieten van alle bezienswaardigheden in de stad.

Voor nu wensen wij u alvast veel plezier met één van de Voetbalreizen naar Borussia Mönchengladbach!

Let op! De exacte datum en tijden van de wedstrijden in de Bundesliga worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Duitse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m zondag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.