Mooiste Derby voetbalwedstrijden in Frankrijk

De Franse derby's staan altijd garant voor spektakel. Niet alleen wedstrijden van voetbalclubs uit dezelfde stad worden derby’s genoemd; ook wanneer de teams in eenzelfde regio spelen of zelfs wanneer zij een andere specifieke geschiedenis of onenigheid hebben, wordt gesproke van een derby. Wanneer het om wedstrijden gaat tussen de twee grootste of meest succesvolle clubs van een land, is de wedstrijd ook altijd extra beladen en is er een garantie voor uiterste inspanning; iedereen wil winnen en is extra fanatiek. Vandaar dat deze wedstrijden tot derby’s & specials bestempeld zijn en zonder enige twijfel altijd een goede keuze voor een fantastische voetbalreis!

In Frankrijk wordt de strijd tussen de twee grootste volksclubs van Frankrijk, Paris Saint-Germain en Olympique Marseille, aangeduid met le Classique. De rivaliteit is groot tijdens deze wedstrijd; beide teams zijn al jarenlang het grootste in de Franse competitie en willen dan ook niets liever dan van elkaar winnen.

Boek tijdig je voetbalreis naar deze Franse derby tussen Paris Saint-Germain en Olympique Marseille, die altijd stijf uitverkocht is, en geniet van een heerlijke competitieve wedstrijd. Veel plezier!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte