Voetbalreizen AFC Ajax

AFC Ajax, simpelweg gewoon Ajax genoemd, is een Nederlandse professionele voetbalclub uit Amsterdam. De club werd opgericht in 1900 en is sindsdien altijd actief op het hoogste niveau van Nederland, in de Eredivisie. Ajax speelt alle thuiswedstrijden in het Johan Cruijff Arena. Dit prachtige stadion heeft een capaciteit van 54.990. Deze moet u een keer gezien hebben!

Voetbalwedstrijd Ajax bezoeken 

Ajax was de eerste ploeg die ooit de Eredivisie won. Zij wonnen de Nederlandse landstitel ook het vaakst: maar liefst 34 keer. Hiermee is het de meeste succesvolle club van Nederland.

Samen met PSV Eindhoven en Feyenoord is Ajax één van de Grote Drie. Samen hebben zij – op zes titels na – alle landstitels gewonnen. De club heeft diverse bijnamen, zoals ‘de Joden’, ‘Godenzonen’ en ‘Lucky Ajax’.

Ajax is één van de vijf clubs die er ooit in slaagde om alle drie UEFA-hoofdcompetities te winnen. De jeugdopleiding van Ajax is wereldwijd beroemd en staat erom bekend diverse sterspelers opgeleid te hebben. De opleiding wordt ook wel de kweekvijver van het Nederlands voetbal genoemd. Onder andere spelers als Sjaak Swart, Marco van Basten, Rafael van der Vaart, Edwin van der Sar, John Heitinga, Wesley Sneijder, Donny van de Beek en Matthijs de Ligt kwamen uit de jeugdopleiding van Ajax. En natuurlijk Johan Cruijf…

In totaal won Ajax maar liefst 34 Eredivisietitels, 19 KNVB-bekers, 9 keer de Johan Cruijff-schaal, 4 keer de Champions League, 1 Europacup II en 1 UEFA Cup.


Voetbalreizen Ajax 

Ajax is niet alleen een prachtige club met een prachtig stadion, maar de club is ook gehuisvest in Amsterdam. Dit biedt natuurlijk een prachtige mogelijkheid om je voetbalreis Ajax uit te breiden naar een stedentrip. Boek een paar dagen extra en verblijf in het prachtige centrum van Amsterdam.

Bij Number 1 Voetbalreizen kunt u een volledig georganiseerde voetbalreis Ajax boeken. We garanderen zitplaatsen tot en met 3 personen naast elkaar met goed zicht op het veld. Onze hotels bevinden zich altijd in het centrum van Amsterdam – of naar keuze – pal naast de Johan Cruijff Arena. Wij voorzien u graag van de beste adviezen voor een volledig verzorgde voetbalreis Ajax!

26 okt
21:00
Ajax
Liverpool
Voetbalreizen Ajax
Inclusief:
  • Overnachting
  • Ontbijt
  • Zitplaats
Eigen vervoer

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 1 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten en eigen vervoer.

Inklappen
Losse tickets

Liever losse tickets? Bekijk al onze mogelijkheden en selecteer een categorie naar keuze.

Inklappen
Voetbalreizen Champions League Champions League / Johan Cruijff ArenA, Amsterdam
Vanaf 589,- p.p.