AS Monaco

Een voetbalreis naar AS Monaco boeken? Dan ben je bij Number 1 Voetbalreizen aan het juiste adres. Reis af naar het prachtige en zonnige Monaco en bezoek een spetterende voetbalwedstrijd van AS Monaco!

Alle voetbalreizen naar AS Monaco

Als jij op voetbalreis naar AS Monaco gaat, dan heb je een uitstekende keuze gemaakt. De voetbalclub doet het de laatste jaren fantastisch in de Ligue 1 en het is een kwestie van tijd totdat ze de landstitel weer pakken. Heel Monaco wacht met smart op het vieren van een nieuw landskampioenschap. Dit seizoen gooien zij natuurlijk weer alles in de strijd om hun kikkerlandje trots te maken. Wil jij AS Monaco naar de winst juichen? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij een voetbalreis naar AS Monaco boekt!


AS Monaco door de jaren heen

AS Monaco werd gedwongen het professioneel voetbal achter zich te laten nadat het stadion onveilig werd verklaard. Het zou niet aan de veiligheidsnormen voldaan hebben. In 1939 zijn ze onmiddellijk gestart met het bouwen van een nieuw stadion, het Stade Louis II, en in 1948 kregen Les Rouges et Blancs hun licentie terug. AS Monaco heeft hun bijnaam te danken aan het tenue waarin ze spelen. Met dat dit tenue ontworpen werd, stroomden de titels binnen voor AS Monaco, waaronder de Ligue 1-titel en de Coupe de France. In 1987 begon het Arsène Wenger tijdperk en toen vlogen de titels en bekers AS Monaco om de oren. In totaal hebben zij acht Ligue 1-titels gewonnen en vijf keer mocht de club de Coupe de France in ontvangst nemen.


Voetbalreis AS Monaco – bezoek de Derby de la Côte d’Azur!

AS Monaco wordt gezien als een topclub in Frankrijk, omdat zij vaak in de top vijf van de Franse competitie eindigen. Dit zorgt ervoor dat alle wedstrijden tegen andere topclubs, als Paris Saint-Germain of Olympique Marseille, harstikke spannend zijn. Deze clubs willen niets liever dan van elkaar winnen om punten te pakken voor het landskampioenschap. Toch is er één wedstrijd die nog net iets spannender is en dat is de wedstrijd tegen OGC Nice. Beide clubs liggen aan de schitterende Côte d’Azur, waar de derbynaam op gebaseerd is. Wil jij graag de Derby de la Côte d’Azur bezoeken in het prachtige land Monaco? Wees er dan snel bij, want deze wedstrijd is enorm snel uitverkocht!


Ontdek Monaco tijdens voetbalreis

Het op één na kleinste land van de wereld is gelegen aan de wereldberoemde Côte d’Azur en het bestaat uit verschillende gebieden. Een voetbalreis naar AS Monaco staat naast het hoogwaardig voetbal daarom gelijk aan zon, zee, strand en prachtige bezienswaardigheden. Het is daardoor ook zeker aan te raden om je voetbalreis naar AS Monaco uit te breiden met een dag of twee zodat je Monaco op je gemak kunt ontdekken. Bezoek het bekende Monte Carlo Casino of stap in het toeristische treintje die langs alle bezienswaardigheden rijdt. Een voetbalreis naar AS Monaco is er één die je nooit meer zult vergeten!


Boek een voetbalreis AS Monaco

Een voetbalreis naar AS Monaco is fantastisch en Number 1 Voetbalreizen zorgt ervoor dat het nog iets onvergetelijker wordt. Wij zorgen er namelijk voor dat jij in een centraal gelegen hotel, inclusief ontbijt, verblijft tijdens je voetbalreis. Verder garanderen wij maximaal drie zitplaatsen naast elkaar in het stadion, zodat je ultiem kunt genieten van de wedstrijd met vrienden/familie. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons bereiken via telefoon, de mail of via de online chat rechtsonder.

Wij wensen je alvast een plezierige voetbalreis naar AS Monaco!

Let op! De exacte datum en tijden van de Lique 1 wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Franse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m zondag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, herken je deze aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.