Voetbalreizen Schalke 04

Boek een onvergetelijke voetbalreis naar Schalke 04 met Number 1 Voetbalreizen en beleef live de fantastische sfeer in de kolossale Veltins Arena. De thuiswedstrijden van Schalke zijn bijna altijd uitverkocht, dus vroeg boeken is zeker aan te raden. Wil jij binnenkort ook op voetbalreis naar Schalke 04? Lees dan snel verder!

Voetbalwedstrijd Schalke 04 bezoeken

FC Schalke 04 is opgericht in het jaar 1904 en komt uit de wijk Schalke in Gelsenkirchen. De degradatie in het seizoen 2021/22 was voor Schalke 04 een behoorlijk dieptepunt, maar binnen één seizoen werkte de club zich gelukkig weer omhoog naar de Bundesliga – waar Die Königsblauwen thuishoren! Schalke 04 is na Bayern München de grootste sportvereniging van Duitsland met maar liefst 155.000 leden. Ondanks dit indrukwekkende cijfer degradeerde de club dankzij wanbeleid in het seizoen 2021/22 naar de 2. Bundesliga. Dit gebeurde voor het eerst in 1991. Klaas-Jan Huntelaar werd vlak voor de degradatie nog gehaald bij AFC Ajax, maar ook hij kon Schalke 04 niet meer redden. 


Voetbalreis naar Schalke 04 met Number 1 VoetbalreizenVoetbalreizen Schalke 04

Het begon allemaal in het seizoen 2018-19: Schalke eindigde voor het eerst in 11 jaar op de 14e plaats in de Bundesliga; geen goede prestatie voor de club uit Gelsenkirchen. Dit bleek het begin van het einde: na een zeer teleurstellend seizoen degradeerde Schalke in 2021/22 naar de 2. Bundesliga. De club zat na jarenlang wanbeleid financieel aan de grond. Coach Dimitrios Grammozis moest met weinig financiële middelen de strijd aan, terug naar de top. Veel spelers, zoals Klaas-Jan Huntelaar, waren genoodzaakt om afscheid te nemen van de club. 


Schalke 04 terug naar de Bundesliga 

Begin maart werd Dimitrios Grammozis ontslagen als coach van Schalke. De club, op dat moment nummer acht van de 2. Bundesliga, zag promotie somber in. Mike Büskens nam het roer als interim-coach over en wist Schalke hetzelfde seizoen tóch nog naar de top van de 2. Bundesliga te leiden. Op 8 mei 2022 verzekerde de club zich vroegtijdig van het kampioenschap, en promoveren ze na één jaar 2. Bundesliga weer terug naar de Bundesliga. Wil jij Schalke 04 weer zien strijden tegen topclubs als Borussia Dortmund, Bayern München en Borussia Mönchengladbach? Het kan gelukkig weer! Boek je voetbalreis naar Schalke 04 en beleef voetbal op hoog niveau in de Bundesliga!


Bezoek de Kohlenpottderby tijdens je voetbalreis naar Schalke

De promotie van Schalke 04 terug naar de Bundesliga betekent niet alleen een extra aanwinst voor de Bundesliga, maar ook de terugkeer van een van de meest beladen derby's van Duitsland. Naast een actieve fanbase en het fantastische stadion is Schalke '04 namelijk ook onderdeel van de Kohlenpottderby. Deze wedstrijd met 'buurman' Borussia Dortmund gaat er al jarenlang hard aan toe, zowel binnen als buiten het veld. Een voetbalreis naar de wedstrijd Schalke 04 - Borussia Dortmund of andersom staat voor velen op de bucketlist: en het kan eindelijk weer! Boek de Kohlenpottderby eenvoudig online bij Number 1 Voetbalreizen – vroeg boeken is zeker aan te raden!


Voetbalreis naar Gelsenkirchen

Wil jij op voetbalreis naar Gelsenkirchen om samen met bijna 62.000 fans Schalke 04 weer naar de top van de Bundesliga te juichen? Duik na de wedstrijd het nachtleven van Gelsenkirchen in of geniet van een van de restaurantjes die de stad rijk is. Deze stad, grenzend aan Nederland, heeft wat dat betreft veel te bieden en is daarom perfect voor een combinatie-citytrip.


Voetbalreis naar Schalke 04 boeken bij Number 1 Voetbalreizen

Bij Number 1 Voetbalreizen boek je tegen scherpe prijzen je volledige voetbalreis naar Gelsenkirchen inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en) met plaatsen naast elkaar en goed zicht op het veld. De hotels die wij voor je boeken zijn met grote zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van de stad Gelsenkirchen. Het ontbijt in het hotel is altijd bij de arrangementsprijs inbegrepen.

Heb je verder nog vragen, opmerkingen of extra wensen die je graag ingevuld ziet voor een perfecte voetbalreis naar Schalke 04? Deze beantwoorden wij natuurlijk graag. Voor nu wensen wij je alvast een fijne voetbalreis naar Schalke 04!
 

Let op! De exacte datum en tijden van de wedstrijden in de Bundesliga worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Duitse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m zondag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte