Alle voetbalreizen naar Schalke 04

FC Schalke 04 is opgericht in het jaar 1904 en komt uit de wijk Schalke in Gelsenkirchen. Boek nu uw onvergetelijke voetbalreis naar een thuiswedstrijd van Schalk '04 en beleef live de fantastische sfeer in de Veltins Arena. De thuiswedstrijden van de club zijn bijna altijd uitverkocht en met een totale capaciteit van 61.673 is dit één van de grootste stadions van Duitsland.

Schalke 04¬†is na¬†Bayern M√ľnchen¬†de grootste sportvereniging van Duitsland met 109.000 leden. Deze leden hebben overigens een zeer vriendschappelijke band met de Nederlandse club FC Twente waardoor er wedstrijden van elkaar door beide fanschares bezocht worden. De club is van oudsher √©√©n van de topclubs in Duitsland. Met 7¬†Duits landstitels, 5 DFB Pokals, 1 Duitse Supercup en de winst van √©√©n UEFA Cup hebben ze een mooie prijzenkast weten te vullen. Ondanks dat ze de laatste jaren niet meer in staat zijn geweest om een titel te veroveren, weten ze zich toch altijd n√©t onder de absolute top te positioneren. Met het behalen van een knappe¬†2e plaats in het afgelopen seizoen¬†kunnen ze tevreden terugkijken en is de toekomst van de club positief gestemd.

Naast een actieve fanbase en het fantastische stadion heeft Schalke 04 ook één van de meest beladen derbys die Duitsland rijk is. De wedstrijd met buurman Borussia Dortmund gaat er vaak hard aan toe zowel binnen als buiten het veld. Een voetbalreis naar de wedstrijd Schalke 04 - Borussia Dortmund of andersom is daarom zeker een wedstrijd die u op uw bucketlist moet hebben staan.

Duik na de wedstrijd het nachtleven van Gelsenkirchen in of geniet van één van de restaurantjes die de stad rijk is. Deze stad, grenzend aan Nederland, heeft wat dat betreft veel te bieden en is daarom perfect voor een combinatie-citytrip. 

Bij Number 1 Voetbalreizen boekt u tegen scherpe prijzen uw volledige voetbalreis inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaarten met plaats naast elkaar en goed zicht op het veld.

De hotels die wij voor u boeken zijn met grote zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van de stad Gelsenkirchen. Het ontbijt in het hotel is altijd bij de arrangementsprijs inbegrepen.

Heeft u verder nog vragen, opmerkingen of extra wensen die u graag ingevuld ziet voor een perfecte voetbalreis naar Schalke 04? Dan beantwoorden wij die natuurlijk graag!

Voor nu alvast een fijne voetbalreis gewenst!

De exacte datum en tijden van de Premier League wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Engels voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag/zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte