FC Porto – Boavista (Derby da Invicta)

Een Portugese voetbalwedstrijd belooft altijd spannend te worden. Portugesen streven elke wedstrijd voor de winst en dit zul je zeker terugzien als je op de tribune zit. Misschien vind je het leuk om een derby bij te wonen in Portugal en dan zou je de Derby da Invicta kunnen bezoeken. Wil je meer weten over de wedstrijd tussen FC Porto en Boavista? Lees dan snel verder.

Lees meer

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen FC Porto en Boavista


30 april 2023 Voetbalreizen Primeira Liga FC Porto - Boavista
30 oktober 2021 Voetbalreizen Primeira Liga FC Porto - Boavista
14 februari 2021 Voetbalreizen Primeira Liga FC Porto - Boavista
11 april 2020 Voetbalreizen Primeira Liga FC Porto - Boavista
07 april 2019 Voetbalreizen Primeira Liga FC Porto - Boavista2-0
Er zijn geen wedstrijden gevonden in de toekomst. Wilt u op de hoogte blijven van komende wedstrijden, meld u dan hier onder aan en ontvang een e-mail zodra er nieuwe wedstrijden beschikbaar zijn.

BLIJF OP DE HOOGTE

Boek de Derby da Invicta

De voetbalwedstrijd tussen FC Porto en Boavista wordt ook wel aangeduid met Derby da Invicta, een derby in het noorden van Portugal. In het Estádio do Dragão nemen beide clubs het wederom tegen elkaar op, strijdend om de eer van de stad.

FC Porto is de grotere en succesvollere club in Porto, maar de laatste paar seizoenen draait ook Boavista goed mee in de Primeira Liga, wat de wedstrijd belangrijker en daarom interessanter maakt. Het kan er in de Derby da Invicta fel aan toe gaan, en daarom is deze wedstrijd zeker een bezoekje waard!

Boek uw Voetbalreis gemakkelijk en snel online en ervaar zelf de geweldige sfeer bij de Derby da Invecta, samen met meer dan 50.000 toeschouwers in het Estádio do Dragão.