Wedstrijden Europa League  Europa League

De UEFA Europa League bezoeken? Boek jouw wedstrijd naar deze Europese competitie bij Number 1 Voetbalreizen en geniet van geweldig voetbal. Lees hieronder hoe jij een voetbalreis naar de UEFA Europa League boekt!

Een voetbalreis naar UEFA Europa League

De UEFA Europa League is één van de twee internationale competities die Europa rijk is. De competitie werd opgericht in 1971 onder de naam UEFA Cup en werd in 2009 vervangen door de huidige Europa League met een andere opzet. Clubs door heel Europa kunnen zich door middel van de behaalde prestaties in de nationale competities kwalificeren voor deelname aan het toernooi. In totaal zijn er 28 clubs geweest die de Europese titel hebben weten te bemachtigen, waaronder teams als Sevilla, Liverpool en Atlético Madrid.


Bezoek dit spannende toernooi

De Europa League bestaat momenteel uit twaalf groepen van vier clubs waarbij de nummers één en twee doorgaan naar de knock-out fase. De uiteindelijke winnaar kan een prijs van 8.5 miljoen euro opstrijken en wordt automatisch geplaatst voor de grootste Europese competitie, namelijk de Champions League. Komend seizoen staan er weer fantastische wedstrijden op het programma in de Europa League en zal er weer volop gestreden worden om de Europese titel.


Een voetbalreis naar Europa League boeken?

Bij Number 1 Voetbalreizen boek je gemakkelijk en snel een voetbalreis naar de Europa League. Onze hotels bevinden zich altijd in het centrum van de stad en ontbijt is er ook altijd bij inbegrepen. Wij garanderen drie plaatsen naast elkaar en een geweldig zicht op het veld. 

Heb je nog vragen over je reis? Neem contact met ons op en wij helpen je graag. 

Veel plezier tijdens je voetbalreis naar een Europa League wedstrijd!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte