Alle voetbalreizen naar Eintracht Frankfurt

TuS Eintracht Frankfurt von 1861, nu bekend als Eintracht Frankfurt, werd opgericht in 1920 na verschillende fusies tussen meerdere verenigingen uit Frankfurt. De club speelde na de oprichting vele goede wedstrijden en veroverde een plaats bij de 16 teams die uit mochten komen in de Bundesliga, in 1963 de nieuwe, professionele voetbalcompetitie. Door de jaren heen plaatste Eintracht zich altijd in de bovenste helft van de competitie met als beste resultaat een tweede plaats in het seizoen '91-'92. De Duitse club speelt zijn thuiswedstrijden in de Commerzbank-Arena, ook wel Waldstadion genoemd. Het stadion heeft een capactiteit voor 50.000 toeschouwers, en is daarmee één van de grootste stadions in Duitsland.

Na een periode van promotie en degradatie is de club alweer 7 jaar actief op het hoogste voetbalniveau in Duitsland. Met spelers als Jetro Willems, Sébastien Haller en Jonathan de Guzmán is de club voorzien van een Nederlands tintje en hoopt Eintracht weer een gooi te doen naar een plaats in de top van de competitie.

Al onze voetbalreizen naar Eintracht Frankfurt zijn inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). Al onze hotels bevinden zich in het centrum van de stad en zijn voorzien van ontbijt. Indien u speciale wensen heeft omtrent uw verblijf, zijn wij bereid om daar aan te voldoen en te kijken naar de mogelijkheden.

Voor nu wensen wij u alvast veel plezier bij één van de voetbalreizen van Eintracht Frankfurt. Indien u verder nog vragen of opmerkingen heeft, vernemen wij dat graag en zijn wij bereikbaar via telefoon, mail en online chat.

Let op! De exacte datum en tijden van de wedstrijden in de Bundesliga worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Duitse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m zondag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.