Alle voetbalreizen naar Watford

Voetbalreizen naar Watford zijn steeds meer in trek. Ben jij ook op zoek naar een voetbalreis naar Watford? Lees dan snel verder! Bij Number 1 Voetbalreizen organiseren we volledig verzorgde voetbalreizen naar Watford. Wat dit inhoudt? Wij begrijpen dat een voetbalreis naar Watford niet slechts om voetbal draait: we houden rekening met de centrale ligging van je hotel, de ins en outs van de omgeving en alle andere dingen die je niet mag missen tijdens je weekend of midweek weg. Wist je bijvoorbeeld dat je een voetbalreis naar Watford prima kunt combineren met een extra voetbalwedstrijd van een van de vele clubs in Londen? In slechts 1,5 uur ben je met de metro vanuit Watford al in hartje Londen. Meer weten? Lees dan snel verder met al onze tips voor jouw perfecte voetbalreis naar Watford.

Onze voetbalreizen naar WatfordAlle voetbalreizen naar Watford met Number 1 Voetbalreizen

Watford Football Club is afkomstig uit de gelijknamige stad gelegen in Hertfordshire, Engeland. Watford ligt ten noordwesten van Londen. Watford FC werd opgericht in 1881 onder de naam Watford Rovers en speelt alle thuiswedstrijden sinds 1922 op Vicarage Road. Dit stadion heeft een capaciteit van ruim 21.500 toeschouwers. Vanaf het jaar 1984 begon Watford meerdere successen te behalen, onder andere met het winnen van de FA Cup in datzelfde jaar. In 1999 promoveerde de club via play-offs tegen Bolton Wanderers naar de Premier League en werd Watford FC de eerste club in de geschiedenis dat in twee seizoenen promoveerde van de League One naar de hoogste voetbaldivisie van Engeland. De club degradeerde echter datzelfde jaar weer en speelde meerdere seizoenen geen rol van betekenis in de Championship.


Voetbalreis Watford Premier League

Na meerdere kansen te hebben gehad om te promoveren naar de Premier League, lukte het de club in seizoen 2014/15 om toch definitief promotie af te dwingen. Vanaf dat moment was Watford jaar na jaar een stabiele middenmoter in de Premier League, totdat The Hornets in 2020 ineens toch weer degradeerde. Gelukkig liet de club uit Watford het opvolgende seizoen gelijk weer zien wel zeker in de Premier League thuis te horen en promoveerde de club direct weer terug naar het hoogste voetbalniveau. De ploeg van Roy Hodgson kent een leuk elftal. Met spelers zoals onder andere Moussa Sissoko en Joshua King probeert de club komend seizoen een poging te wagen voor een plaats in de top 10 van de competitie. Hierdoor is nu hét moment om komend seizoen een wedstrijd te bezoeken van The Hornets in de Premier League.


Combineer je voetbalreis Watford met andere clubs uit Londen

Buiten het feit dat Watford een interessante voetbalclub is voor een voetbalreis, is de club Watford ook ideaal gelegen: in slechts 1,5 uur ben je vanuit Watford met de metro in hartje Londen. Dit maakt een voetbalreis Watford goed te combineren met een van de vele highlights die Londen rijk is. Daarbij kun je een voetbalreis naar Watford niet alleen combineren met de vele bezienswaardigheden in Londen, maar ook met een van de vele andere voetbalclubs die in de Championship en Premier League die Londen rijk is. Bezoek bijvoorbeeld nóg een wedstrijd in hetzelfde weekend, zoals Chelsea of Arsenal, of boek een stadiontour naar het prachtige nieuwe Tottenham Hotspur Stadium.


Ontdek Londen tijdens je voetbalreis WatfordOntdek alle highlights van Londen tijdens jouw voetbalweekend Watford

Door de ideale ligging van Watford niet ver van Londen, ben je met het Londense metrostelsel binnen 1,5 uur in hartje Londen. Wij voorzien je van een uitgebreid reisbescheiden met alle ins en outs van Londen. Zo kun je uitstekend alle bezienswaardigheden bezoeken die Londen te bieden heeft, waaronder:

  • Tower Bridge
  • Westminster Abbey
  • Buckingham Palace
  • London Eye
  • The Big Ben

En natuurlijk nog veel meer, zoals shoppen in Harrods en Oxford Street. Maar ook een kijkje in het nachtleven en een biertje in een Engelse pub mogen uiteraard niet ontbreken bij een bezoek aan de hoofdstad van Engeland. Wij voorzien je graag van de beste adviezen om jouw voetbalreis naar Watford optimaal te benutten.


Voetbalreis Watford met Number 1 Voetbalreizen 

Onze voetbalreizen naar Watford zijn altijd inclusief hotelovernachting (voorzien van ontbijt) en wedstrijdkaart. Tevens is het mogelijk om bij ons je gewenste retourvlucht te boeken zodat je voorzien bent van een compleet arrangement en zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke voetbalreis. De hotels bevinden zich altijd in het centrum van de stad en worden met grote zorg geselecteerd. Zo is het mogelijk om gemakkelijke je voetbaltrip te combineren met een bezoek aan andere voetbalclubs en de prachtige bezienswaardigheden van Londen. Je boekt je volledig verzorgde voetbalreis naar Watford gemakkelijk en snel via Number 1 Voetbalreizen. Voor nu wensen wij je alvast veel plezier bij een van onze arrangementen naar Watford!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte