Mooiste Derby voetbalwedstrijden in Duitsland

De Duitse derby’s staan altijd garant voor spektakel en zijn zonder enige twijfel een goede keuze voor een mooie voetbalreis Duitsland! Vroeg boeken is wel aan te raden, aangezien deze wedstrijden extra populair zijn! 

De strijd tussen de twee grootste clubs van het Ruhrgebied, en tevens de meest beladen derby van Duitsland, is zonder twijfel die tussen Borussia Dortmund en Schalke 04de Kohlenpottderby. Ook der Klassiker (Bayern München – Borussia Dortmund) zorgt altijd voor veel spektakel. Of breng eens een bezoekje aan de Hamburg derby (FC Sankt Pauli – Hamburger SV) of de Borussen derby (Borussia Dortmund – Borussia Mönchengladbach). Deze wedstrijden zijn ook zeker de moeite waard.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte

Boek tijdig je voetbalreis naar Duitsland naar een van onderstaande derby’s en specials en geniet van de, altijd aanwezige, geweldige sfeer in en rondom de Duitse stadions. Of boek een van onze vele andere voetbalreizen naar Duitsland  – het aanbod voetbalreizen naar Duitsland is onbeperkt! Wij voorzien je graag van de beste adviezen.