Mooiste Derby voetbalwedstrijden in Duitsland

De Duitse derby’s staan altijd garant voor spektakel. Niet alleen wedstrijden van voetbalclubs uit dezelfde stad worden derby’s genoemd; ook wanneer de teams in eenzelfde regio spelen, of zelfs wanneer zij een andere specifieke geschiedenis of onenigheid hebben. Wanneer het om wedstrijden gaat tussen de twee grootste of meest succesvolle clubs van een land, is de wedstrijd ook altijd extra beladen en is er een garantie voor uiterste inspanning; iedereen wil winnen en is extra fanatiek. Vandaar dat deze wedstrijden tot derby’s & specials bestempeld zijn en zonder enige twijfel altijd een goeie keuze voor een mooie Voetbalreis!

In Duitsland is de strijd tussen de grootste clubs van het Ruhrgebied, en tevens de meest beladen derby, die van Borussia Dortmund en Schalke 04, de Kohlenpottderby. Ook der Klassiker (Bayern München – Borussia Dortmund) belooft altijd een mooie wedstrijd te worden.

Een bezoekje brengen aan de Hamburg derby (FC Sankt PauliHamburger SV) of de Borussen derby (Borussia Dortmund – Borussia Mönchengladbach) is ook zeker de moeite waard.

Boek tijdig uw Voetbalreis naar één van de Duitse derby’s en specials en geniet van de, altijd aanwezige, geweldige sfeer in en rondom de Duitse stadions.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte