Voetbalreizen Hertha BSC

Boek een onvergetelijke voetbalreis naar Hertha BSC en beleef live de fantastische sfeer in het Olympiastadion in Berlijn. Lijkt het jou ook geweldig om een thuiswedstrijd van Hertha BSC bij te wonen in het Olympiastadion? Wacht dan niet langer: voetbalreizen naar Hertha BSC zijn razend populair!

Voetbalreizen naar Hertha BSC

Hertha BSC, dat is opgericht in 1892, heeft een verleden van veel degraderen en promoveren. Nadat de club in 2012 voor de laatste keer degradeerde, kwam Die Alte Dame het jaar daarop alweer terug in de Bundesliga, waar zij hedendaags een stabiele middenmoter zijn. Sindsdien is de blik omhoog gericht. De afgelopen seizoenen heeft het nog niet zo mogen zijn, maar de ambities van Hertha BSC zijn duidelijk om weer een plek in de subtop of misschien zelfs top van de Bundesliga te bemachtigen. Aan de ambities en het stadion ligt het in ieder geval niet!


Een wedstrijd van Hertha BSC bezoeken

Berlijn, de thuisstad van Hertha BSC, is de grootste stad van Duitsland en een zeer leuke stad om na de wedstrijd van het nachtleven te genieten. Ook zijn er een aantal bezienswaardigheden die je gewoon gezien moet hebben, waaronder het Alexanderplatz, Checkpoint Charly, de Berlijnse Muur en nog veel meer. Dit maakt het daarom ook de perfecte stad om een voetbalreis te combineren met een citytrip. Voetbalreis nar Hertha BSC in het Olympiastadion met Number 1 VoetbalreizenBij alle voetbalreisarrangementen die wij aanbieden naar Hertha BSC houden wij hier uiteraard rekening mee. Zo heb je de garantie op de volgende punten:

  • Plaats naast elkaar in het stadion
  • Hotel in hartje centrum Berlijn
  • Goed zicht op het speelveld
  • Laagste arrangementsprijzen
  • Ontbijt in het hotel inbegrepen
  • Altijd persoonlijk contact met onze reisorganisatie

Voetbalreis Hertha BSC boeken?

Ben je om en wil je ook een voetbalreis naar Hertha BSC boeken? Bij Number 1 Voetbalreizen boek je tegen scherpe prijzen een volledige voetbalreis naar Hertha BSC inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). Heb je verder nog vragen aangaande een van onze voetbalreizen naar Hertha BSC? Wij voorzien je graag van de beste adviezen.

Voor nu wensen wij je alvast veel plezier bij een van onze voetbalreizen naar Hertha BSC!

Let op! De exacte datum en tijden van de wedstrijden in de Bundesliga worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Duitse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m zondag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte