Alle voetbalreizen naar Southampton

Southampton, ook wel bekends als ‘The Saints’, is opgericht in 1885 met de naam St. Mary’s YMA waar vandaag de dag het ‘St. Mary’s Stadium’ naar vernoemd is. Zoals bovengenoemd vermeld staat heet het stadion van Southampton het St. Mary’s Stadium en het biedt plaats aan ruim 32.000 personen. Het stadion, dat gebouwd is in 2001, is de vervanger van het oude stadion ‘The Dell’, dat plaats bood aan 24.500 personen.


Voetbalseizoen 2018-2019 bijna ten einde

Helaas is het voetbalseizoen 2018-2019 alweer bijna afgelopen. Vanwege de hoge vluchtprijzen in april/mei is het op het moment relatief duur om een wedstrijd in het buitenland te bezoeken.

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht zodra het nieuwe speelschema bekend is? Meld u nu aan!

Vroeg boeken is in veel gevallen voordeliger!

Southampton, dat in 2012 pas weer is gepromoveerd naar de Premier League, heeft zich in de jaren die volgden flink bewezen als vaste waarde in de Premier League. Met onder andere eindnoteringen van 7e, 6e en 8e in de laatste jaren hebben ze zich niet alleen weten te handhaven maar hebben ze zich bewezen als uitdager voor de subtop die meestrijden om een Europa League ticket. Echter noteerde de club het laatste seizoen een 17e plaats, waarbij The Saints op het nippertje degradatie ontliepen. 

Ondanks dat Southampton zich de afgelopen jaren heeft geprofileerd als uitdager van de subtop wordt Southampton toch elk jaar geplaagd met het vertrek van hun allerbeste spelers. Zo zijn de afgelopen jaren onder andere topspelers als Morgan Schneiderlin, Luke Shaw, Virgil van Dijk en Sadio Mané met de noorderzon vertrokken na een goed seizoen. Dit alles maakt de prestaties van Southampton de afgelopen jaren alleen nog maar knapper. Voetbalreizen naar Southampton zijn door het leuke spel van de laatste tijd zeker de moeite waard geworden.

Bij Number 1 Voetbalreizen boekt u tegen scherpe prijzen uw volledige voetbalreis naar Southampton inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). Indien gewenst verzorgen wij ook uw vliegtickets, zodat u zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke ervaring. 

De hotels die wij voor u boeken voor uw voetbalreis naar Southampton, zijn met grote zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van de stad Southampton. Het ontbijt in het hotel is inbegrepen bij de prijs waarvoor u de reis boekt. Op deze manier kunt u uw voetbaltrip ideaal combineren met het ontdekken van de grootste havenstad van Engeland, Southampton.

Kortom, voetbalreizen naar Southampton boekt u zorgeloos en snel via Number 1!

Let op! De exacte datum en tijden van de Premier League wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Engelse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

27 apr
15:00
Southampton
AFC Bournemouth
Voetbalreizen Southampton
Inclusief:
  • Overnachting
  • Ontbijt
  • Zitplaats
Eigen vervoer

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 1 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten en eigen vervoer. Klik op de andere vervoersmogelijkheden voor de actuele prijzen.

Inklappen
Voetbalreizen Premier League Premier League / St. Mary's, Southampton
Vanaf 239,- p.p.
12 mei
15:00
Southampton
Huddersfield Town
Voetbalreizen Southampton
Inclusief:
  • Overnachting
  • Ontbijt
  • Zitplaats
Eigen vervoer

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 1 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten en eigen vervoer. Klik op de andere vervoersmogelijkheden voor de actuele prijzen.

Inklappen
Voetbalreizen Premier League Premier League / St. Mary's, Southampton
Vanaf 259,- p.p.