Voetbalreizen Southampton

Wil jij een voetbalreis naar Southampton boeken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Number 1 Voetbalreizen hebben we veel ervaring in het organiseren van voetbalreizen naar Southampton en wij helpen je graag bij het organiseren van de gehele voetbalreis. Meer weten over onze voetbalreizen naar Southampton, de club zelf, het St. Mary’s Stadium, en meer? Lees dan snel verder!

Wedstrijd Southampton bezoekenVoetbalreis Southampton

Southampton is een professionele Engelse voetbalclub, opgericht in 1885 onder de naam St. Mary’s YMA, waar ook de naam van het stadion vandaan komt. Het St. Mary's Stadium heeft een capaciteit van ruim 32.000 zitplaatsen. Het stadion, dat gebouwd is in 2001, is de vervanger van het oude stadion The Dell, dat plaats bood aan 24.500 personen. The Dell was meer dan honderd jaar de thuisbasis van Southampton. 


Voetbalreis Southampton in de Premier League

Southampton, dat in 2012 pas weer is gepromoveerd naar de Premier League, heeft zich in de jaren die volgden flink bewezen als vaste waarde in de Premier League. Met onder andere eindnoteringen van 7e, 6e en 8e plaats hebben ze zich niet alleen weten te handhaven, maar hebben ze zich bewezen als uitdager voor de subtop die meestrijdt om een Europa League-ticket. De laatste paar seizoenen ging het de club uit Southampton echter iets minder goed af, waarbij The Saints zelfs twee keer op het nippertje degradatie konden ontlopen.

Ondanks dat Southampton zich de afgelopen jaren had geprofileerd als stabiele middenmoter, wordt de club jaarlijks geplaagd met het vertrek van hun allerbeste spelers. Zo zijn de afgelopen jaren onder andere topspelers als Morgan Schneiderlin, Luke Shaw, Virgil van Dijk en Sadio Mané met de noorderzon vertrokken na een goed seizoen. Dit alles maakt de prestaties van de afgelopen jaren alleen nog maar knapper. Voetbalreizen naar Southampton zijn door het leuke spel van de laatste tijd zeker de moeite waard geworden.


Jouw voetbalreis ompleet verzorgd van A tot ZVoetbalreis Southampton in het St. Mary's Stadium - Number 1 Voetbalreizen

Bij Number 1 Voetbalreizen boek je tegen scherpe prijzen een volledige voetbalreis naar Southampton inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). Indien gewenst verzorgen wij ook je vliegtickets, zodat je zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke ervaring. De hotels die we boeken voor jouw gepersonaliseerde voetbalreis naar Southampton, zijn met grote zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van de stad. Het ontbijt in het hotel is inbegrepen bij de prijs waarvoor je de reis boekt. Op deze manier kun je jouw voetbaltrip ideaal combineren met het ontdekken van de grootste havenstad van Engeland, Southampton. Kortom, voetbalreizen naar Southampton boek je zorgeloos en snel via Number1!


Voetbalreis naar Southampton boeken?

Wil jij Southampton samen met ruim 32.000 toeschouwers toejuichen in het St. Mary's Stadium tijdens jouw voetbalreis naar Southampton? Met Number 1 Voetbalreizen boek je gemakkelijk en snel een volledig georganiseerde voetbalreis naar Southampton. Voor een zo goed mogelijk voetbalervaring regelen we altijd de best mogelijke kaarten met perfect zicht op het veld. Ook geven wij de garantie van minimaal drie zitplaatsen naast elkaar, zodat je met elkaar van een mooie ervaring in het St. Mary's Stadium kunt genieten wanneer je een wedstrijd van Southampton bezoekt.

Heb je nog vragen, opmerkingen of extra wensen die je graag duidelijk wilt hebben? Wij vernemen deze graag en staan altijd voor je klaar. Voor nu wensen wij je alvast veel plezier met een van onze voetbalreizen naar Southampton!
 

Let op! De exacte datum en tijden van de Premier League wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Engelse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte