Alle voetbalreizen naar Southampton

Southampton, ook wel bekend als The Saints, is opgericht in 1885 met de naam St. Mary’s YMA, waar vandaag de dag het St. Mary’s Stadium naar vernoemd is. Het St. Mary’s Stadium heeft een capaciteit van ruim 32.000 zitplaatsen. Het stadion, dat gebouwd is in 2001, is de vervanger van het oude stadion The Dell, dat plaats bood aan 24.500 personen.

Southampton, dat in 2012 pas weer is gepromoveerd naar de Premier League, heeft zich in de jaren die volgden flink bewezen als vaste waarde in de Premier League. Met onder andere eindnoteringen van 7e, 6e en 8e hebben ze zich niet alleen weten te handhaven maar hebben ze zich bewezen als uitdager voor de subtop die meestrijdt om een Europa League-ticket. De afgelopen 2 seizoenen eindigde de club uit Southampton echter op de 17e en 16e plaats, waardoor The Saints op het nippertje degradatie ontliepen. 

Ondanks dat Southampton zich de afgelopen jaren had geprofileerd als stabiele middenmoter, wordt de club jaarlijks geplaagd met het vertrek van hun allerbeste spelers. Zo zijn de afgelopen jaren onder andere topspelers als Morgan Schneiderlin, Luke Shaw, Virgil van Dijk en Sadio Mané met de noorderzon vertrokken na een goed seizoen. Dit alles maakt de prestaties van de afgelopen jaren alleen nog maar knapper. Voetbalreizen naar Southampton zijn door het leuke spel van de laatste tijd zeker de moeite waard geworden.
 


Bij Number 1 Voetbalreizen boekt u tegen scherpe prijzen uw volledige Voetbalreis naar Southampton inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). Indien gewenst verzorgen wij ook uw vliegtickets, zodat u zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke ervaring. 

De hotels die wij voor u boeken voor uw Voetbalreis naar Southampton, zijn met grote zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van de stad. Het ontbijt in het hotel is inbegrepen bij de prijs waarvoor u de reis boekt. Op deze manier kunt u uw voetbaltrip ideaal combineren met het ontdekken van de grootste havenstad van Engeland, Southampton.

Kortom, voetbalreizen naar Southampton boekt u zorgeloos en snel via Number 1!

Let op! De exacte datum en tijden van de Premier League wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Engelse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.