Voetbalreizen Burnley

Een voetbalreis naar Burnely FC boek je snel en gemakkelijk bij Number 1 Voetbalreizen. Wij zorgen ervoor dat jouw geheel verzorgde voetbalreis tot in de puntjes is geregeld en dat er niks aan ontbreekt. Wil je meer weten over de fanatieke voetbalclub? Lees dan snel verder!

Voetbalreizen naar Burnley FC

Burnley FC is een hartstikke populaire club in Engeland en de trouwe aanhang is altijd te vinden op de tribunes van Turf Moor. Na het seizoen 2022/23 spetterend te hebben afgesloten in de Championship zijn ze weer teruggekeerd naar het hoogste niveau van Engeland – de Premier League – en dat voelt als thuiskomen voor de club. Burnley is namelijk voornamelijk actief in de Premier League, maar het team heeft ook mindere tijden gekend waarin zij degradeerden naar de Championship. Dit keer is Burnley van plan om in de Premier League te blijven.


Burnley in de Premier League

Het feit dat Burnley zo geliefd is, is omdat zij zich keer op keer wisten te bewijzen tegenover het publiek. Ondanks de vele tegenslagen promoveerden zij toch weer naar de Premier League en hebben zij de titel ook twee keer weten te bemachtigen. Nu ze weer behoren tot de beste clubs van Engeland gooien ze het aankomende seizoen alles in de strijd om hier te blijven. Wil jij er bij zijn wanneer Burnley zich uit de gevarenzone probeert te klimmen? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij een voetbalreis naar Burnley FC boekt!


Rivalen van Burnley

Wil jij graag een voetbalwedstrijd van Burnley bezoeken, maar wil je wel een spannende clash bijwonen? Daar weten wij raad mee! De grootste rivaal van Burnley is Blackburn Rovers, maar deze club is helaas achtergebleven in de Championship. Daarom is het helaas niet mogelijk om de Cotton Mills Derby te bezoeken. Een andere rivaal van de club is Leeds United, maar met de komst van Burnley in de Premier League moest Leeds United helaas afscheid nemen. Dus voor een spannende pot van Burnley kun je dit seizoen het beste een wedstrijd tegen een topclub als Manchester City of Chelsea bezoeken. Eigenlijk zijn alle wedstrijden van Burnley leuk en spannend, dus je gaat sowieso een fantastische tijd tegemoet in Turf Moor ongeacht tegen wie zij spelen.


Jouw unieke voetbalreis naar Burnley

Heb jij een voetbalreis naar Burnley geboekt? Dan zul je een ontzettend bijzondere tijd tegemoet gaan die niemand je meer kan afpakken. De grootste prioriteit van Number 1 Voetbalreizen is dat jij niks tekortkomt tijdens je voetbalreis naar Burnley. Daarom zorgen wij ervoor dat jij verblijft in een hotel gelegen in het centrum van de gezellige stad Burnley. Hier zit ontbijt bij inbegrepen, zodat je voldaan aan je dag kunt beginnen. Wij zorgen er ook voor dat je naast elkaar komt te zitten in het stadion, tenzij je met een grote groep reist. Dan kunnen we niet altijd plaatsen naast elkaar bemachtigen, maar dan zorgen we ervoor dat jullie zo dicht mogelijk bij elkaar zitten. Voor vertrek voorzien wij jou van een uitgebreid reisbescheiden zodat je optimaal kunt genieten van jouw voetbalreis naar Burnley!


Boek een voetbalreis naar Burnley

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag een wedstrijd van de competitieve club Burnley bijwonen? Bij Number 1 Voetbalreizen boek je een volledig verzorgde voetbalreis naar Engeland, inclusief voetbaltickets en overnachting. Heb je vragen over een voetbalreis naar Burnley FC? Deze vernemen wij natuurlijk graag. Je kunt ons bereiken via telefoon, email en de online chat rechtsonder. Tijdens je voetbalreis kun je ook 24 uur per dag terecht bij jouw persoonlijke reisagent met vragen.

Voor nu wensen wij je veel plezier tijdens jouw voetbalreis naar Burnley!