Wedstrijden League Cup  League Cup

Boek nu uw onvergetelijke Voetbalreis naar de meest spectaculaire cupwedstrijden van de wereld. Elk jaar strijden alle Engelse clubs uit de hoogste vier competities om de League Cup. Dit bekertoernooi staat vandaag de dag ook wel bekend als de Carabao Cup. De League Cup staat altijd garant voor mooie affiches en wedstrijden waarbij alles mogelijk is! 


Voetbalseizoen 2018-2019 bijna ten einde

Helaas is het voetbalseizoen 2018-2019 alweer bijna afgelopen. Vanwege de hoge vluchtprijzen in april/mei is het op het moment relatief duur om een wedstrijd in het buitenland te bezoeken.

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht zodra het nieuwe speelschema bekend is? Meld u nu aan!

Vroeg boeken is in veel gevallen voordeliger!

Wij van Number 1 verzorgen volledige voetbalreizen in de League Cup voor onder andere ArsenalChelseaLiverpoolManchester UnitedManchester City en Tottenham Hotspur. Uiteraard is het ook mogelijk om op aanvraag uw Voetbalreis te boeken naar één van de overige League Cup-wedstrijden.

Bij Number 1 Voetbalreizen boekt u uw voetbalreis naar de League Cup tegen scherpe prijzen inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). Indien gewenst verzorgen wij ook uw vliegtickets, zodat u zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke ervaring. De hotels die wij voor u boeken zijn met grote zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van de stad in Engeland. Het ontbijt in het hotel is inbegrepen bij de prijs waarvoor u de reis boekt. Op deze manier kunt u uw voetbaltrip ideaal combineren met het ontdekken van de mooiste bezienswaardigheden van uw bestemming.

Heeft u verder nog vragen aangaande één van onze voetbalreizen naar Engeland? Dan vernemen wij deze graag!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte