Programma’s seizoen 2022-2023

Door het WK 2022 in Qatar beginnen sommige Europese voetbalcompetities iets eerder dan normaal gesproken. Het speelschema van de Premier League wordt altijd als eerst bekendgemaakt half juni. Daarna in juli volgen de programma’s voor de Bundesliga, Serie A, Ligue 1, La Liga en de Nederlandse Eredivisie. Hieronder een handig programma-overzicht van iedere voetbalcompetitie en voetbalclub. Voor de voetbalfans handig om snel een voetbalreis in te plannen naar hun favoriete club. Wil je misschien updates/meldingen ontvangen wanneer de programma’s bekend zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!


Programma Premier League

Hieronder vind je een overzicht van de programma’s van verschillende Engelse populaire clubs.


Programma Bundesliga

Hieronder een rijtje met speelschema’s van populaire Bundesliga-clubs die goed staan aangeschreven voor een voetbalreis.


Programma La Liga

Hieronder een overzicht van alle speelschema’s per club. Op zoek naar een voetbalreis naar Spanje? Check onze voetbalreizen La Liga.


Serie A

Bij Number 1 Voetbalreizen worden veel reizen naar de Serie A geboekt, de voetbalfans combineren een voetbalwedstrijd met een dagje cultuur in Rome of Milaan. Op zoek naar een voetbalreis naar Napels, Turijn, Rome of Milaan? Bekijk onze voetbalreizen Serie A:


Programma Ligue 1

Door de transfer van Lionel Messi naar PSG is PSG populairder dan ooit. Heel veel voetbalfans willen een dagje naar Parijs om de beste speler ter wereld even te zien voetballen, dit in combinatie met een dagje cultuur snuiven in Parijs. De concurrenten van PSG voor het kampioenschap zijn Olympique Marseile, AS Monaco en Olympique Lyonnais.


Programma Champions League

Interesse in een voetbalreis voor een wedstrijd in de Champions League? Bij Number1 Voetbalreizen hebben we vele arrangementen klaarstaan, bekijk onze voetbalreizen Champions League pagina. Hieronder het volledige speelschema van de Champions League.


Programma Europa League