Wedstrijden Primera División  Voetbalreizen Primera Division

Een voetbalreis naar de Primera División staat wel op iedere voetbalfan's bucketlist en wij van Number 1 Voetbalreizen begrijpen dat volkomen. Bijna iedereen wil wel een keer naar een prachtige wedstrijd in de Camp Nou of in de Estadio Santiago Bernabéu. Lees snel verder en bekijk ons aanbod van Spaanse voetbalreizen.

Voetbalreizen Primera División

De Primera División is de hoogste voetbalcompetitie in Spanje en wordt in de volksmond ook wel La Liga genoemd. De Spaanse competitie werd opgericht in het jaar 1929 en bestaat uit 20 clubs. Door de jaren heen zijn er 62 teams actief geweest op het hoogste niveau van Spanje, waarvan er maar negen het landskampioenschap hebben behaald. Lijstaanvoerder met de meeste landstitels op zak is Real Madrid (35 titels), kort op de huid gezeten door FC Barcelona (26 titels). De Primera División staat momenteel op de eerste plaats in de UEFA-coëfficiëntenlijst en kan worden gezien als één van de beste competities ter wereld. De Spaanse clubs uit La Liga hebben van alle clubs ter wereld samen de meeste prijzen weten te bemachtigen. Met een gemiddelde toeschouwersaantal van 27.164 per wedstrijd staat de Primera División momenteel op een zesde plaats in de lijst voor populairste sportcompetities ter wereld.


De koplopers in La Liga

De afgelopen jaren maakten vooral FC Barcelona en Real Madrid de dienst uit in de Spaanse competitie. Echter weet ook Atlético Madrid zich steeds meer te mengen in de strijd om de landstitel, iets wat resulteerde met het behalen van het kampioenschap in het seizoen 2013-2014. Ieder seizoen verzorgen wij van Number 1 volledige voetbalreizen naar de Primera División waarbij wij het mogelijk maken dat jij het Spaanse spektakel van dichtbij kunt meemaken. De wedstrijden van deze competitie vinden meestal op zaterdag of zondag plaats en elk team speelt 38 wedstrijden in totaal. 


Voordelige voetbalreis naar Primera División boeken

Onze arrangementen zijn altijd inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). De hotels bevinden zich altijd in het centrum van de stad en zijn met grote zorg geselecteerd. Ook zijn onze hotels altijd voorzien van ontbijt zodat je iedere dag met een volle maag kunt starten. Indien je nog vragen hebt omtrent één van onze Spaanse voetbalreizen, vernemen wij deze graag.

Let op! De exacte datum en tijden van de La Liga wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Spaanse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte