OGC Nice

Voetbalreis naar OGC Nice boeken? Number 1 Voetbalreizen is the place to be. Lees hieronder meer over deze fantastische club en wat echt niet mag ontbreken tijdens jouw voetbalreis naar OGC Nice.

Een voetbalreis naar OGC Nice

De voetbalclub OGC Nice is opgericht in 1908 in de Franse badplaats Nice. OGC Nice mocht gelijk deelnemen aan de professionele competitie toen deze werd opgericht in Frankrijk. Het begon echter niet zoals verwacht en zij degradeerden na twee seizoenen al. Na de Tweede Wereldoorlog bloeide het Zuid-Franse team op. In tien jaar tijd mochten zij maar liefst vier keer een kampioenschap vieren. OGC Nice werd gezien als een echte topclub en werd aangewezen als favoriet door veel voetbalsupporters. Door de landskampioenschappen mocht OGC Nice meerdere malen meedoen aan Europese competities, maar daar bleek dat ze niet opgewassen waren tegen de sterke, buitenlandse tegenstanders. Na deze geweldige periode brak er een slechtere tijd voor de club aan. Zij zijn zelfs een aantal keer gedegradeerd. De laatste degradatie vond een lange tijd geleden plaats en nu is OGC Nice een stabiele middenmoot met uitschieters naar de subtop in de Ligue 1.


Voetbalwedstrijd OGC Nice

OGC Nice heeft trouwe fans en die zijn bij elke wedstrijd van de club te vinden in het Allianz Riviera – het stadion waarin OGC Nice haar thuiswedstrijden speelt. Zij maken de sfeer episch waardoor het sowieso een feest wordt om een wedstrijd van OGC Nice bij te wonen. Je zult dan wel moeten kiezen welke wedstrijd je wilt bezoeken. Wedstrijden tegen topclub Paris Saint-Germain worden natuurlijk altijd aangeraden en zo ook in dit geval. Maar sluit wedstrijden tegen Olympique Marseille, Monaco of FC Lorient ook zeker niet uit. Wedstrijden tegen clubs die in de subtop spelen of iets lager zijn wellicht zelfs spannender omdat deze clubs op hetzelfde niveau spelen en hetzelfde doel voor ogen hebben.  


Ontdek Nice tijdens voetbalreis

Number 1 Voetbalreizen begrijpt dat een voetbalreis niet alleen om voetbal draait. Daarom voorzien wij jou voor vertrek van een uitgebreid reisbescheiden zodat je optimaal kunt genieten van de badplaats Nice. Bezoek bijvoorbeeld na de wedstrijd van OGC Nice een club of een bar of sta vroeg op om alle bezienswaardigheden van de stad te ontdekken. Deze bekende stad in Frankrijk heeft enorm veel te bieden op cultureel gebied en dit maakt het de perfecte stad om je voetbalreis mee te combineren. Boek jouw voetbalreis naar OGC Nice en ontdek de fancy Zuid-Franse stad!


Garanties voetbalreis OGC Nice

Number 1 Voetbalreizen probeert al meer dan tien jaar van elke voetbalreis een succes te maken en dit lukt altijd. Dit komt mede door de garanties die wij bieden voor jouw voetbalreis. Deze garanties luiden als volgt:

  • Altijd een hotel in het centrum van de stad
  • Ontbijt zit inbegrepen in het hotel
  • Geen extra boekingskosten
  • Maximaal drie zitplaatsen naast elkaar in het stadion
  • 24/7 bereikbaarheid met onze klantenservice

Boek een voetbalreis naar OGC Nice

Wil jij graag op voetbalreis naar het fanatieke OGC Nice? Number 1 Voetbalreizen zorgt ervoor dat er niks ontbreekt aan jouw voetbalreis. Aarzel daarom niet te lang en boek snel jouw voetbalreis naar OGC Nice bij Number 1 Voetbalreizen voordat deze is uitverkocht. Wij staan te allen tijde paraat voor je en voorzien je graag van de beste adviezen voor jouw voetbalreis.

Veel plezier tijdens jouw voetbalreis naar OGC Nice!

Let op! De exacte datum en tijden van de Lique 1 wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Franse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m zondag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, herken je deze aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.