Voetbalreizen West Ham United

Boek je voetbalreis naar West Ham United gemakkelijk en snel bij Number 1 Voetbalreizen en bezoek het vernieuwde Olympische Stadion in Londen. Juich jij straks samen met 60.000 fans The Hammers toe naar de overwinning tijdens je voetbalreis naar West Ham United? Lees snel verder en ontdek wat er echt niet mag ontbreken aan jouw voetbalreis naar West Ham United!

Jouw voetbalreis naar West Ham UnitedBoek een voetbalreis West Ham United bij Number 1 Voetbalreizen

West Ham United, de club uit de wijk Stratford in Oost-Londen, is opgericht in 1895 en herkenbaar aan de donkerrode met lichtblauwe kleuren. The Hammers hebben door de jaren heen redelijk wat successen geboekt. Sinds 1993 hebben ze, met uitzondering van drie jaar, altijd in de Premier League gespeeld. De laatste keer dat West Ham United degradeerde was in 2011. De toenmalige eigenaar Gudmundsson was in 2008 al zijn geld kwijtgeraakt doordat zijn bank Icesave werd genationaliseerd na een faillissement. Vervolgens was hij genoodzaakt alle goede spelers in de verkoop te zetten. Na één seizoen in de Championship promoveerde West Ham weer terug naar het hoogste niveau van Engeland.


Voetbalwedstrijd West Ham United bezoeken

Tegenwoordig gaat het West Ham United weer voor de wind en zijn ze een vaste waarde in de middenmoot van de Premier League. Een voetbalreis West Ham United is een zeer leuke optie voor een voetbalreis dus! Als middenmoter zijn ze jaar in jaar uit weer een uitdager voor clubs als Manchester United, Arsenal en Chelsea. Meestal gaat de onderlinge strijd vooral om een ticket voor de Europa League. In 2016 nam de club afscheid van Upton Park, dat plaats bood aan slechts 35.000 toeschouwers. Hedendaags spelen ze in het vernieuwde London Olympic Stadium met een capaciteit van ruim 60.000 zitplaatsen. Een stadion dat recht doet aan de ambities van West Ham United.

De prijzenkast van de Engelse voetbalclub bestaat onder andere uit:Bezoek het Olympic Stadium tijdens je voetbalreis naar Londen

1x Europacup 2
1x UEFA Intertoto Cup
3x FA Cup
1x FA Community Shield
9x London Challenge Cup
2x landstitel in de Championship

Ondanks dat ze nog nooit landskampioen op het hoogste niveau zijn geworden en hun hoogste notering derde was in seizoen 1985-86, kan de club zeker gezien worden als een stabiele middenmoter die thuishoort in de Premier LeagueEen voetbalreis naar West Ham United is hierom zeker een ervaring die je nooit meer zal vergeten.


Voetbalreis West Ham United in Londen 

Gezien de club gehuisvest is in de stad Londen is een voetbalreis naar West Ham United zeer goed te combineren met een bezoek aan de grote stad. De vele bezienswaardigheden waaronder Buckingham Palace, Westminster Abbey, The Tower Bridge, The Big Ben en The London Eye zijn zeker de moeite waard om een bezoek aan te brengen. Wij, van Number 1 Voetbalreizen, dragen hier graag aan bij en faciliteren je dan ook met een hotel dat zeer centraal is gelegen in Londen. Ook zorgen wij er altijd voor dat het ontbijt bij de arrangementsprijs inbegrepen zit. Dit tezamen met de voetbalervaring in het Olympisch Stadion van West Ham United, waar je altijd plaatsen naast elkaar heeft met perfect zicht op het veld. Wat wil je nog meer? 


Meer weten over jouw voetbalreis West Ham United?

Mocht je nog vragen, opmerkingen of extra wensen hebben aangaande jouw voetbalreis naar West Ham United, vernemen wij deze uiteraard graag. Wij zullen onze uiterste best doen om jouw voetbalreis West Ham United tot in de puntjes te regelen.

Voor nu alvast veel plezier gewenst met een van de onderstaande voetbalreizen West Ham United!

Let op! De exacte datum en tijden van de Premier League wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Engelse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte